2777
2789
عنوان

مسائل شخصی

195 بازدید | 10 پست

بنظرم من بعضی مسائل اینقده شخصیه که مطرح کردنش اینجا اشتباهه .مثل نحوه پوشش،نوع ارتباط با همسر ویا مسائل اعتقادی و...نظر شما چیه

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودشون مایل باشن درباره مسایل شخصی خودشون تاپیک بزنن یا پست بذارن موردی نیست مشکل اونجاست که از دیگران همچین سوالاتی میپرسن مورد داشتیم از طرف پرسیده میشه بدونم به چه دینی اعتقاد داری؟؟؟!!

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

خوب بعضی مواقع اصلا حرف تجربیات نیس فقط بیان میشه و جنگ راه میافته .....نظر هر کسی مهترمه چرا میخوایم بکنیمش تو سر بقیه .....من زندگی روزمره هم اینو خیلی میبینم ...طرف تو سوپری بحث سیاسی و عقیدتی میکنه ....خوب بابا واقعا اینحا جا ش هس

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       
خوب بعضی مواقع اصلا حرف تجربیات نیس فقط بیان میشه و جنگ راه میافته .....نظر هر کسی مهترمه چرا میخوای ...

1- نظر هر کسی محترم نیست. این یه اشتباه رایجه و باعث میشه نظر کارشناس ها با افراد بی سواد یکی بشه.

2- هیچ کس حق نداره موضوعات شخصی و سلیقه ای و اعتقادیش رو به زور توی سر بقیه بکنه.

3- بحث اینجا و اونجا یا آشنا و غریبه یا شخصی و غیرشخصی نداره. اگه فکر می کنی می تونی با یکی صحبت کنی و از نظرات هم استفاده کنید، خوبه. اگر نه که بحث نیست، مشاجره ست.