2777
2789
عنوان

دلم خونه

155 بازدید | 23 پست

همه دارن خربد عید میکنن 

اونوقت من چون تازه عروسم و کلی قسط و قرض داریم پول نداریم

شاید بگید یه تومن دوتومن هم کارت رو راه میندازه

اما همونم نداریم

الانم کارت خالیه برای خرید های روزانه هم موندیم

خیلی ناراحتم

پیش جاری هام کم میارم حتما

رفتیم خونه شون همه لباس های خوشگل موشگلشون رو نشونم دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اوضاع مالیشون بده .غصه نخور

اتفاقاچون تازه عروسی نمیخوادزیادخریدکنی .لباسی که زیادنپوشیدی روبپوش .به بقیه هم کارنداشته باش 

چندسال بعدبه غصه هاودغدغه های الانت میخندی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه شوهر کنم جاری هام لباسای خوشگل موشگلشونو‌ نشونم بدن چی؟

سعی کن از همون اول از شوهرت خرج کنی

من خیلی مراعات شوهرم رو کردم

دو ماهه ماهه ازدواج کردیم ولی یه دست لباس نخریدم

چندسال دیگه به این لحظه میخندیحرص چیو میخوری ؟ دنیا دوروزه مگه ادم باید همیشه دم عید خرید کنه

والا دم عیدتامیتونن گرون میکنن .بعدازعیدقیمت همون جنسانصف میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ای جان تازه عروس

منم تازه عروس بودم چیزی نمیخریدم

خدارو شکر کن سالمی 

خودم امروز از درمانگاه تا خونه گریخ کردم 😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

وااای نگو که ما علاوه بر کلی قسط و قرض و اجاره خونه یه پولی دستمون اومد شوهرم گذاشت تو این ارز دیجیتال همون پودر شد. از دیشب انقد گریه کردم که چشام ورم کرده سرم درد می‌کنه. دم عیدی انقد ناراحتم که پولی که میتونستیم خرج خودمون کنیم نابود شد. ما موندیم با قسطای اون پول بدون یه ریالی استفاده کرده باشیم. 

همش رو پوشیدم😭

خب اونی که کمترپوشیدی روبپوش .کسی هم پرسیدبگو الان خریدفایده نداره .بعدازعیدخریدمیکنم 

بگوخودم کلی لباس نوکه زیادنپوشیدم دارم 

چراا

دندون خراب بی پولی شب عیدی باید بشینم عزا بگیرم😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚