18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 عنوان خوشمزه های ماه رمضون 🍓🍔🍒 159 بازدید | 13 پست سلامممم سلاممممم.سحری و افطاری ماه رمضون چیا درست میکنید چیا میخورید .پیشنهاد بدید و عکس بذارید ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/12/11 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برلین۲۰۲۵ عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4750 نمیدونم شوهر من میخواد از فردا روزه بگیره اصلا نمیدونم چی براش درست کنم ششمین کاربری 😒
حنیفیون عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 4965 گردو بزارید تو خرما با خامه و عسل بخورید انرژیش از هایپ بیشتره کاربر اقا هستم
مامانrrn عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 148 من دیشب سحر تنم مرغ خودم چون پویخچالم بجز دوتا تخم مرغ چیزی نبود بخدا😔😔😔😔 کاربری دست دوتا دوست بدبخت خیلی از هم دوریم ولی قلبمون پیش همه🥲
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 نمیدونم شوهر من میخواد از فردا روزه بگیره اصلا نمیدونم چی براش درست کنم آش و فرنی برای افطار برای باز کردن روزه خوبه بنظرم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 من دیشب سحر تنم مرغ خودم چون پویخچالم بجز دوتا تخم مرغ چیزی نبود بخدا😔😔😔😔 نوش جان ، خداروشکر که همونم بوده.ان شاالله خدا برکت بده بهتون ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15910 من کلا خیییلی سبک میخورم سحری که اصلا نمی خورم افطار هم خرما و چای و نون پنیر سبزی و سوپ و حلیم....شام هم خیییلی سبک میخورم اگه سنگین بخورم طول روز حالت تهوع میگیرم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 من کلا خیییلی سبک میخورم سحری که اصلا نمی خورم افطار هم خرما و چای و نون پنیر سبزی و سوپ و حلیم....ش ... سحری رو ولی سعی کنید در حد یه سوپ یا فرنی بخورید که معده اتون خشک نشه ❤️✨نوش جان 🍓قبول باشهالتماس دعا ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 سحری تخم مرغ آبپز خوردم، چون سیر نگهم میداره. نوش جان 🍓✨قبول باشه .التماس دعا ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
شیشه_عطر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 2023 زولبیا بامیه 😋اش رشته یا عدسیشله زردحلوا ازون خرما ها که توش گردو میزارن😂😋
رزا69 عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2048 گردو بزارید تو خرما با خامه و عسل بخورید انرژیش از هایپ بیشتره دققققیقققاما یه روز درمیون با نون بربری یا سنگک میخوریم نسبت به غذای پختنی کمتر گرسنه میشیم