2777
2789
عنوان

چی بگم ریپلایی کنه

78 بازدید | 10 پست

سلام یه آقایی به من پیشنهاد ازدواج رابطه داد داخل اینستا بعد من خیلی سرد برخورد کردم رفت ولی فالو داریم همو موقعیتش خیلی خوبه . چند تا استوری گذاشتم از دیروز لایک کرد یکیشم ریپلایی کرد ولی جوری نبود که بشه جواب داد که باز سر حرف باز بشه . چه استوری بزارم که ضایع نباشه باز ریپلایی کنه🥲لطفا کمکم کنید تو این موضوع 

یسری شرایط گفت که مطمینم قصدش جدیه  ولی من خیلی بی اهمیت برخورد کردم راضیم هستم چون دوست ندارم فک کنه هولشم ولی خب میخام باز سر یه بحثی باز بشه کمکم کنید براتون دعا میکنممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤦🏻‍♀️ حس میکنم استوری باز بزارم خیلی ضایعس توراخدا کمکککم

اگه واقعا کسی علاقه مند باشه خودش میاد سمتت نیازی نیست کری کنی تو واقعیتم نمیتونی طرفو کامل بشناسی چه برسه مجازی معلوم نیست کی پشت اکانت همچی میتونه فیک باشه

اگه واقعا کسی علاقه مند باشه خودش میاد سمتت نیازی نیست کری کنی تو واقعیتم نمیتونی طرفو کامل بشناسی چ ...

فیک که نه 😅🥲چون ظاهر زیاد اوکی نیست از لحاظ موقعیت اوکیه 

به صد نفر دیگم احتمالا پیشنهاد داده مجازی رو جدی نگیر

مرسی عزیزم می‌دونم 

من خودم همه جور آدم دیدم این یکم شرایطش فرق داره وگرنه که منم کلا چه مجازی چه واقعی آدما را زیاد جدی نمیگیرم

مرسی عزیزم می‌دونم من خودم همه جور آدم دیدم این یکم شرایطش فرق داره وگرنه که منم کلا چه مجازی چه واق ...

خوشش بیاد. خودش میاد 

اگر مرد باشه 

اگر علاقش واقعی باشه 

می‌ره هر جور شده شماره یا آیدی بزرگترت رو پیدا می‌کنه از اون اجازت رو میگیره نه اینکه بیاد مثل پسر بچه های ۱۴ ساله روبیکای ندیده نشناخته پیشنهاد بده 

اصلا نیازی نیست هیچ تلاشی کنی به زندگیت برس