2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
آرهبار اول بهم نگفتدو هفته بعد اون بازم بهش پیام داده و دوستم پیاماشو نگه داشت ک اگه مجبور شد بگه ای ...

بنظر من باهاش صحبت کن و سخت بگیر و کاری کن چیزی به اسمت بزنه و پول سیو کن اگه دیدی اصلاح شد و پشیمون بود ادامه بده ولی اینو تو خاطرات داشته باش مشکل از تو نبوده عزیزم 

خدایا چقدر سختمن هیچوقت سیگار نکشیده بودمشهریور که فهمیدم این ادم درست نمیشه دو پاکت سیگار خریدم رفت ...

میگی سیگاررر.. من یه مدت قلیون میکشیدم درحدیکه خونه پر دود بشه.. درو پنجره ها رو میبستم... اینقدر میکشیدم تا محو بشم تو دود.. ولی بعدش گفتم ول کن بابا این ادم نیست که بخاطرش خودتو اذیت میکنی.. ولی دراصل منم داغونم دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم با دوست رفت وامد نکنیم.. خیلی ببخشید.. اینا که ریختن تو خیابونو چکار کنیم.. فامیلو چکار کنیم.. ن ...

دقیقا..مشکل اینجا از دیگران نیست..از خوده فرده ک نمیتونه جلو خودش رو بگیره

نه سقط کن نه طلاق بگیر با بچه سه ساله و هشت سال عمری که گذشت میخوای چیکار کنی ، چه تضمینی هست یه آدم ...

نمیدونم چقد الان برام همه چی سخته..نمیتونم اصن تحملش کنم تو یه خونه باشیم

وای.. چقدر وحشتناک.. من دوماه به شوهرم شک کردم.. قشنگ بعد دوماه مچشو گرفتم ولی خب شوهرمنکه ول نکرد ه ...

بدونوهیچ کاری داری باهاش ادامه میدی؟؟سخت نیست برات؟؟میتونی باهاش خوب باشی؟؟

بدونوهیچ کاری داری باهاش ادامه میدی؟؟سخت نیست برات؟؟میتونی باهاش خوب باشی؟؟

سخت که هست بعضی وقتا یادم میاد منو چه جور میپیچوند که بره سرقرار.. همیشه ام میفهمیدم.. مثلا یع بار خود زنه با گوشی شوهرم زنگ زد بع من.. گوشی گذاشت یه جایی صدای حرف زدنشو با شوهرم بشنوم 😔😔😔خدامیدونه چندین بار صداشونو شنیدم.. خیلی خیلی حال بدی دارم ولی چکار کنم طلاق نمیده و خیلی دوسم داره خیر سرش.. 

مردی اگه مرد باشه نباید از رفت و آمد با دوستت بترسی

اولاً اصلا لزومی نداره پای غریبه رو به خونت وا کنی

بعدشم مردت مرد باشه 

دوستت چی؟ بالاخره آدما ی جا خودشون'رو نشون میدن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4