2777
2789
عنوان

چه طوری خونم همیشه بوی خوب بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7331 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی دارن فاضلاب شهری رو درست میکنن گند زده شده تو بوی خونم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من یکاری میکنم شاید خنده دار باشه عطر و ادکلنم رو یخورده اسپری میکنم رو بخاری عطرش میپیچه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

خوب ازین دستگاه های تایمی بگیر به دیوار وصل کن خودت تنظیمش کن سر یه تایم مناسبی اسپری میکنه خونه هم همیشه  خوشبوه اسپری مخصوص هم داره اگر تموم شد عوضش میکنی

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حات دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵             دوستای عزیزم میشه برام دعا کنید برای دل کوچیک دخترم آرزوش خدا بده 🤲

عووووود من عاشق بوی صندل وعودهای هندی ام

دقیقا من همیشه عود با رایحه های مختلف روشن میکنم بعدازاینکه خونه مو جارو میکشم میزارم توی جای عود اصلا یه انرژی مثبتی میده ک نگو وفضای خونه رو هم فوق العاده خوشبخو وآرامبخش میکنه 

خوب قطعا هر کاری کنی و هر چقدر اسپری خوشبو کننده بزنی قطعا بعد از چند روز بوش رو دیگه خوده شما حس نمیکنی و فقط کسی که تازه وارده منزل میشه متوجه میشه پس طبیعتا نمیتونی هر روز با بویه خوش از خواب بیدار بشی 😆