2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
خیلی نازی هارلی جان

لطف داری عزیز دلم به پای بچه ها نمیرسم😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ههه دلت بسوزه من دیدم    

منم دیدم یگانه حسودیت 

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نديدمت

انشالله یه وقت دیگه برات میذارم عزیزم.دیدنی نیستم.😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
واي ب أفريد جون اصلا ب تو نميرسم گلم💋 بيشتر همه سعي ميكنم ارايشم رو زود پاك كنم يني فقط تو مجلس ها ...

ای بابا من فقط ی عکس نصف ازت دیدم همش در حال آپلود عکس بودم.جان من یکی کامل بذار خوشگل خانم 

قضاوت نکنیم!
سوگل میزاری یابزارونمت😬

یگان بذاردیگه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
چقدر بد سلیقه ای عشقم 

نه خدایی خیلی نازی. مخصوصا که نه عمل کردی نه آرایش داری. حیف حیف که ازدواج کردی خخخ وگرنه پیگیرت میشدم بیایم خواستگاریت واسه داداشم خخخ. ایشالا کنار آقاتو خوشبخت بشی عجیجم

من هیشکیوندیدم😭

چون ازخودت نذاشتی..بذاردیگه