2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست

این تویی ؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😐😐😐همش پوست لبمو میکنم اینو گزاشتم ببینم چندشم بشه نکنم ک اینجوری بشم باز.  باز نمیتونم. ادم ...

من بعضی وقتا لبم مثل این عکس میشه خون میاد ولی باز از کندن دس نمیکشم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث منی ک😓😓

من خیلی فجیح ترم خیلی... جوری میکنم ک خونش بند نمیاد موندم چطور تاحالا نمردم😐

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

چه ملوسی ماشالله سپیددددد😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
نه مث تو💋💋

اختیارداری

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

فعلا حرف از اسیا نزنین ک ابر. رو شما بردین فعلا😁آسه آسه عزیزم.پارسال نیمه نهایی امسال فینال و قهرمانی😁😁داشتم داشتم رو بیخی دارم دارمو بچسب😁ایشالا یه ستاره دیگه ام اضافه میکنیم امسال✌✌پرسپولیس بهترین و پرطرفدارترین و پرافتخارترین تیم دنیاست...اسمش ک میاد میخام همه وجودمو فداش کنم...ما پرسپولیسیا شاید تو گذشته چیز خاصی نداشتیم اما داریم میریم قاطی بهترینای دنیا...چشم حسودا کور.....منم و پرسپولیسم و راه قشنگ قهرمانی.خدا یاورمون💪💪💪قصدم دعوا نیست بچه ها شب خ‌ش.

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
نه مث تو💋💋

وای چه نازی دختر 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

وای داره اشک ازچشمام میادازخواب 

فضولی نمیذاره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من پس زمینم عکس خودمه😕😯😯

بایددبذاری چالشه..بدووو

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
من بعضی وقتا لبم مثل این عکس میشه خون میاد ولی باز از کندن دس نمیکشم😢😢

میدونی مریضم مریض😑😑😑ولی دورازجون شماهاهااااا

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه