2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست

اینم مال من

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا ب دلم موند گفتی چشاد تعجبیه :////کجاش تعجبیه اخه

عاغا اینجا چقد نازیی دماغت چقد روفرمه 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
استاتر این چالشا چیه آخه 😭😥

😂😂😂😂😂الکی اومدتوذهنم..چطور عکس لاک و رژ نیس؟؟؟😂😂😂

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

منطق لنگی...شش تای‌خودشون‌همیشه شش تاست قهرمانی اسیای ما قدقد میرزا.ی بار‌تو‌تاریخ عمرشون رفتن نیمه نهایی اسیا بعد میگن العین.بابا الهلال شش تاییتون کرد خربین پنج تا گذاشت درتون تنهایی کردید مرد سال اسیا خربینو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣الغرافه هم‌ک نگم براتون اقای گلتونم ک‌دزد از اب‌دراومد جمعععععع کنبد بابا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تولد سه سالگی هدیه

خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.
ببخشید بخدا خیلی خندیدم جالبش اظهار لطف اعضا بود اخه عکس هیچی توش معلوم نبود....ببخشید بازم خدا حف ...

لطف داری عزیزم 

بچه ها روی حساب تعریفام مجسم کرده بودن وایناروگفتن😀

خوشبخت باشی گلم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من پرو فايل اينستامو ميزارم

پروفایلت خودتی؟؟؟عکستوبذارببینبم فیض ببریم