2777
2789
عنوان

ب همسایه بالاییمون حسودیم میشه

400 بازدید | 12 پست

همیشه صدای شوهرش میاد ک داره قربون صدقه بچش میره هرچند خیلی چندش اور چون صداشو نازک میکنه مثل زنا ولی خیلی عاشق بچشه مشخصه وقتی باردار بودم صداش ک میومد اعصابم میریخت ب هم فکر میکردم از سر و صداشون عصبی میشم چون خیلی ب صدا حساس شده بودم حتی چند بار میخاستم تذکر بدم بهشون الان ک زایمان کردم فهمیدم حسودی میکنم سر صداشون تو مخم نیست خونه من مثل شهر مرده ها میمونه شوهر اون همیشه خونس ولی شوهر من هیچوقت خونه نیس میادم مثل جنازه میوفنه ی گوشه نهایتأ باهم از کارای روزمرمون حرف بزنیم ک چ خبر بود چیکارا کردیم اصلأ خونمون مثل اونا شاد نیست هرچند وقتی هم دعوا میکنن صداشون کل محل رو برمیدارع ولی خب بهشون غبطه میخورم تو خونه من صدا از دیوار درمیاد از ما نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه از دیگری یک طرح و پلنی از زندگی شون که خوش مون اومده رو می‌خوایم 

آیا اون زندگی رو به تمام و کمال می‌خوایم 

آیا حاضریم 

اکثرا جواب شون نه هست 

و ما فقط همون یه برش رو می‌خوایم 

همون یه برش که مذاق  مون خوش اومده

خدایی این حسودی داره😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خونه ما ک شوهرم اصلا باهام حرف نمیزد اگه میزد هم کلا تحقیر بود و توهین اخرسر هم ک خواستم ترکش کنم براش مهم نبود فقط از این میترسه ک داداشم مث سگ بزندش

کارد رو به استخونم رسوند حالا مظلوم نمایی میکنه ک من مقصذم ن اون

کارما💫    

وقتی میگن شادی هاتونو جار نزنید یا خوشی هاتونو به بقیه نگید اینقد همینه ناخوداگاه افراد حسودیشون میشه 

خب تقصیر این نیست که حسودی میکنه ادمیه دیگه ممکن نیست که یکی بگه نه من تاحالا به کسی حسودی نکردم 

ـ همین که روراست میگی حسودیت میشه خیلی خوبه بهتر از اوناییه که تو دلشون حسودی میکنن اونا وحشتناکن خب اینو به شوهرت بگو که من بخاطر این مسائل ناراحتم بهشون حسودیم میشه تو خونه نیستی و... 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

ان شاءالله  زندگیت اینقدر قشنگ باشه حسادت جایی توش نداشته باشه  🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اما مدل صداش 

خب همسر من هم با بچه مون کودکانه صحبت می کنه خودمم   ب نظرم این مورد و شما بیخیال شو😄

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2790
2778
2791
2779
2792