2777
2789
عنوان

نابودی زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 55 پست

تو دهه ۷۰ وقتیکه چند سالَم بود دقیقا همین مطلبو شنیدم که گفتن قراره یه سیاره با زمین برخورد کنه...تو عالم بچگی وجودم پر از ترس شد....

الان که فکرشو میکنم به حماقتم میخندم....

۱۲ بهمن آغاز دهه فجره....خخخخخخخ

در دوره ای که ازآن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ناسا که علم غیب نداره اگه قراره نابود شه چرا ترامپ داره مارو هی تحریم میکنه بذار این دم اخر راحت زند ...

گویا ترامپ جز تحریم کار دیگه ای بلد نیست.

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...
تو دهه ۷۰ وقتیکه چند سالَم بود دقیقا همین مطلبو شنیدم که گفتن قراره یه سیاره با زمین برخورد کنه...تو ...

خندم گرفت.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مهم شمایید که متوجه شدید.

اونایی که پیش بینی کردن به لحاظ علم و عقل و تحقیقات جلو میرن 

ما به واسطه دین !!!

گرچه میدونم اتفاق نمیفته پیش بینی اونا

اما پیش بینی های ما هم کسی مطمئن نیست اتفاق بیفته

منم یادمه تو آمریکا یه نفر پولدار برای خودش خونه آهنی مقاوم در برابر برخورد شهاب سنگ ساخته بود.کلی هزینه کرده بود😐

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞