2777
2789
عنوان

نابودی زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما به امام زمان ایمان نداری همین فکر رو میکنید که ظهور آقا دیر میشه 

اگه زمین نابود شه پس امام زمان کی ظهور میکنن

این مطلب. رو هم چند سال پیش همه جا پر شد به نظر من فقط وفق میخوان مارو ضعیف کنن و بش

هیچ کس بی کس نیست. موفق کسی است که با هرکس نیست
جان؟

پست من ابهام داشت؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از وقتی ک یادم میاد قراره یه لامسبی بخوره بهمون بترکیم .. هنو نخورده   چرت و پرته

😁

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

😐😐عزیزم برا اینکه همچین چیزی رو باور کنیم اول باید حرفای خدارو فراموش کرده باشیم تا این چیزا باورمون بشه 

غیر از خدا هیچکس از نابودی زمین و قیامت خبر نداره مطمعن باش 😍

بله بخاطر همین پایان جهان در ۲۰۱۷ رو هم باور نکردم.چون یه پیشگو گفته بود.ولی اینو ناسا اعلام کرده.

ناسا که علم غیب نداره اگه قراره نابود شه چرا ترامپ داره مارو هی تحریم میکنه بذار این دم اخر راحت زندگی کنیم😅😅

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
بله بخاطر همین پایان جهان در ۲۰۱۷ رو هم باور نکردم.چون یه پیشگو گفته بود.ولی اینو ناسا اعلام کرده.

اینم باور نکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ناسا غلط کرده.دو ماه دیگه میخوایم سفره هفت سین بچینیم.میخوایم بریم خرید.رنگ سال بنفشه.💜💜ناسا چه سر درمیاره از این عید نوروز ما😏😏😏

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌

چرتو پرته هرسال ی روز و مشخص میکنن و این اراجیفو ب هم میبافن ..جالب اینه تا ی ماه قبلش هیچ خبری نییستا ی مدت مونده همه جا پر میشه از این خبرا

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
پست شما برای ما نه  ولی به نظرم برای نصف کره زمین ابهام داره

مهم شمایید که متوجه شدید.