2777
2789
عنوان

ترمیم نمره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
منم شیمی ۱۹ شدم نمی دونم ترمیم کنم یا نه

شیمی رو بکن چون هم مسائل هم مفاهیمشو برا کنکور خوندی فقط باید روز قبل مرور کنی و بری امتحان بدی منم شیمی ۱۸.۷۵ شدم ترمیم میکنم،دینی و ریاضی تشریحی عذابه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

کدوم درساتو بیست شدی عزیزم؟

فقط دینی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تازه منم فقط چهار ساعت فیلم فراهانی رو دیدم ۱۹ شدم اگه یه ذره بیشتر خونده بودم بیست میشد

من هی شک داشتم دوره ی نهایی ایشون رو تهیه کنم یا نه

خیلی تایماش بالاست؟ چند جلسه اس؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

حس میکنم تراز ها خیلی قراره عوض شه گفتم ترمیم کنم بهتره

آره مخصوصا دینی پارسال آسون بوده حس میکنم قراره تراز کمی بده

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

آره مخصوصا دینی پارسال آسون بوده حس میکنم قراره تراز کمی بده

اره یا مثلا زبان پارسال خیلی سخت بود من 17 و نیم شدم اونم شاید امسال میزان سختیشو تغییر بدن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

وای دینی و خیلی راحت گرفته بودن امسال منم 19 و نیم شدم دینی و

اره همه نمره دینیشیون بالا شده بود به خاطر همین تراز خوبی نداد

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من هی شک داشتم دوره ی نهایی ایشون رو تهیه کنم یا نهخیلی تایماش بالاست؟ چند جلسه اس؟

راستش یادم نیست ولی زیاد نبود

اره همه نمره دینیشیون بالا شده بود به خاطر همین تراز خوبی نداد

اره ولی دیدی زبان و چه سخت گرفتن

راستش یادم نیست ولی زیاد نبود

یعنی از چند ماه قبل باید شروع کرد؟ یا همون 10 روز مونده به امتحانش هم میشه؟

اره ولی دیدی زبان و چه سخت گرفتن

وای زبان که خیلی بد بود من هنوزم دارم کابوسش رو میبینم😂😭

یعنی از چند ماه قبل باید شروع کرد؟ یا همون 10 روز مونده به امتحانش هم میشه؟

نه کلاس نهاییش بعد کنکور اردیبهش بود فکر کنم