2777
2789
عنوان

موی حالت دار

82 بازدید | 9 پست

موی صاف خیلی دوست دارم ولی موهای خودم تا شونه صافه ازاون به پایین حالت دار خوشم نمیاد از طرفی کراتین میگن آسیب میزنه به مو و اتو هم یکی باید برات بکشه آخه نمیدونم والا کی موی حالت دوست داره حس  میکنم صاف و مشکی دوست دارن موی من روشن و حالته 🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبریزه آخه میگن

من مامانم و خواهرم دوبار موهاشون کراتین کردن الان خواهرم برای بار سوم میخواد انجام بده خودمم ی بار انجام دادم تازگی و دوستمم همینطور 

هیچکدوم مشکلی برامون پیش نیومد

من حتی موهام از نوجوونی موخوره میزد حتی اگ ی سانت مو داشتم باز موخوره میزد. از موقع کراتین خوب شده 

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

مبریزه آخه میگن

عزیزم ریزش بخاطر استفاده ازشامپو فاقد سولفاته کف سرچرب میشه باعث میشه ک مو بریزه شمامثلا ۵بارازشامپو کراتین استفاده میکنی ۲بار باشامپو معمولی بشور موهاتو وسشوار هم بادسرد بگیر 

ویتامین هم بخور اگ ریزش داشتی دیگ 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

عزیزم ریزش بخاطر استفاده ازشامپو فاقد سولفاته کف سرچرب میشه باعث میشه ک مو بریزه شمامثلا ۵بارازشامپو ...

شامپو مخصوصش چیه ؟ اتو کراتین میدونیدچیه؟ یااگه بخوام خونه کراتین کنم 

شامپو مخصوصش چیه ؟ اتو کراتین میدونیدچیه؟ یااگه بخوام خونه کراتین کنم

شامپو فاقد سولفات 

خودت ک نمیتونی عزیزم بابد حتما ی نفر باشه برات موادگذاری کنه و اتوکشی کنه 

خوب کسی هست برام انجام بده فقط این اتو چیه و شامپوش چه قیمته

اتو مو همون اتو مویی ک توخونه داری بستگی هم ب جنس موهات داره ونوع کراتینت ازاونجایی ک میخری بپرس درجه حرارت چقدباشه معمولا ۲۰۰

شامپوش ک گفتم فری سولفات از ۱۵۰ب بالا بستگی ب بودجه خودت داره