2777
2789
کشورهای دیگه خانم و آقا هم بیرون کار میکنن هم وظایف داخل خونه اما برای ماها وظیفه شده که کارهای همه ...

حتی در مقابل همون غدا درست کردن هم نفقه بدن.ولی ایا عدالتو رعایت میکنن میدن.اکثر اقایون که اندازه نیاز های اولیه خانما که مول نمیدن هیچ.جالبه اون پولی هم که بده خیلی خانمای اینجا میگن سوهرت باید راضی باشه که مثلا یه نون برا مادرت بخری.اون پول حق زنه.نود درصد مشکلات ما زنا به خاطر همجنسامونه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشورهای دیگه خانم و آقا هم بیرون کار میکنن هم وظایف داخل خونه اما برای ماها وظیفه شده که کارهای همه ...

اگر خانم و آقا هر دو بیرون خونه کار کنن ، بسته به شرلیط و تایمی که دارن ، کارهای خونه هم بینشون تقسیم میشه. 

اگر ما خانم ها یاد بگیریم اول از همه به خودمون احترام بذارین ( منظورم احترام درست و واقعیه ، منظورم چیزهایی مثل خودشیفتگی یا خودخواهی نیست ) ، بقیه هم یاد میگیرن بهمون احترام بذارن.

حتی در مقابل همون غدا درست کردن هم نفقه بدن.ولی ایا عدالتو رعایت میکنن میدن.اکثر اقایون که اندازه نی ...

موافقم کاملا خودمون هم حقوق خودمون رو اصلا نمیدونیم یا نادیده میگیریم و سواستفاده میشه از اخلاقمون 

اگر خانم و آقا هر دو بیرون خونه کار کنن ، بسته به شرلیط و تایمی که دارن ، کارهای خونه هم بینشون تقسی ...

بله متاسفانه یاد نگرفتیم خیلی چیزها رو و همینجوری وارد میشیم یا یاد ندادن بهمون جایی نبوده که بدونیم و بعدش به مشکل برمیخوریم 

آفرین این حرف دلم بود نمیدونم شاید من خودم چون توی خانواده ای هستم که مادرم پسر دوسته و هیچ شخصیتی ب ...

سلامت باشین. 🌸

بله متأسفانه بعضی از خانم ها جنسیت خودشون رو تحقیر میکنن و باعث آسیب به دختراشون هم میشن. 

تا الان چندین بار تو همین سایت خانم هایی رو دیدم که بابت اینکه بچه تو شکمشون دختره ، چقدر ابراز ناراحتی کردن. 💔

حتی بعضی هاشون اولین فرزندشون هم بوده. 

اگر خانم و آقا هر دو بیرون خونه کار کنن ، بسته به شرلیط و تایمی که دارن ، کارهای خونه هم بینشون تقسی ...

در خیلی از زمینه ها خیلی ضعیف عملکرد داریم یعنی خیلی باید روی خودمون کار کنیم 

بله متاسفانه یاد نگرفتیم خیلی چیزها رو و همینجوری وارد میشیم یا یاد ندادن بهمون جایی نبوده که بدونیم ...

بله واقعا چیزهایی هست که باید آموزش داده بشه یا خودمون باید دنبالشون باشیم و یاد بگیریم.

مهارت های زندگی خیلی مهمن و باعث بالا رفتن کیفیت زندگی میشن. 

سلامت باشین. 🌸بله متأسفانه بعضی از خانم ها جنسیت خودشون رو تحقیر میکنن و باعث آسیب به دختراشون هم م ...

عزیزی و همچنین سلامتی برای شما ، اره این چیزها خیلی جای تاسف داره نمیدونم از کجا نشات میگیره یه خانم میتونه خیلی قوی باشه خیلی خودساخته باشه زمانی که بهش بها بدن و به خودش البته ، کاش بدونیم اول انسانیم و توی روح تفاوتی نداریم 

در خیلی از زمینه ها خیلی ضعیف عملکرد داریم یعنی خیلی باید روی خودمون کار کنیم

بله موافقم. 

این آموزش ها به شکل های درست باید تو جاهای مختلف داده بشه. 

خانواده ، مدارس ، رسانه ها و ... 

بله واقعا چیزهایی هست که باید آموزش داده بشه یا خودمون باید دنبالشون باشیم و یاد بگیریم.مهارت های زن ...

خیلی واقعا من خودم فکر نمیکردم چیزای به ظاهر ساده انقدر میتونن مهم باشن الان حداقل میشه آموزش دید با گسترش رسانه ها و این فرصت خوبیه شاید تغییر دادن آدمای اطراف سخت باشه اما تغییر خودمون به اون سختی نیست و آین تغییر در خود باعث میشه دیگران هم تغییر کنه دیدگاهشون نسبت به ما ، در واقع الهام بخش بودن زن نادیده گرفته شده 

عزیزی و همچنین سلامتی برای شما ، اره این چیزها خیلی جای تاسف داره نمیدونم از کجا نشات میگیره یه خانم ...

ممنونم دوست خوبم. 💚🌸

بله درسته.

به نظرم حتی بعضی از خانم ها با تحقیر خانم های دیگه یا آسیب زدن به اونها ، احساس خوبی پیدا میکنن یا فکر میکنن با این کارها قدرت پیدا میکنن! 

بله موافقم. این آموزش ها به شکل های درست باید تو جاهای مختلف داده بشه. خانواده ، مدارس ، رسانه ها و ...

کاش انقدر که بهمون سینوس و تانژانت یاد داده بودن یه دگذره ش به این مسایل اختصاص داشت 

من دوست دارم برما

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ممنونم دوست خوبم. 💚🌸بله درسته.به نظرم حتی بعضی از خانم ها با تحقیر خانم های دیگه یا آسیب زدن به او ...

باعث افتخار بنده ست دوست خوبم و بسیار دانا 🌹اره این دیگه واقعا جای تاسف داره اصلا نمیتونم بفهمم چرا این کارو میکنن هدفشون چیه خیلی هم دیدم از این موارد