2777
2789
چرا دعوا داری جهت فان زدم

این موضوع کجاش خنده داره ؟؟ عجب !!! 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

غیر ممکنه امسال هم مجلس آورد ما به معلم گفتیم معلم گفت برید خداروشکر کنید گفتیم چرا؟ گفت خیلی هاتون که دانشگاه نمیرید پس میمونید میترشید حد اقل سربازی برید یکی ببینتتون بگیرتتون به مامانم گفتم مامانم داشت از خنده منفجر میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت اینجوری نمیشه تو ایران فک کن میگن سهم پسر دو برابر دختره

اره درسته متاسفانه ، سختی کار خونه بیرون اینهمه کار کردن از ما برمیاد سربازی که از این سخت تر نیست اگه مردها هشت ساعت کار میکنن برای ما شب و روز و ساعت نداره 

چرا دعوا داری جهت فان زدم

میگم که شما همه چیو به مسخره گرفتید.بعضی چیزا واقعا جای تاسف داره نه فان.اینکه یه مشت مرد و پسر مرد نما و پرنسس کارزار راه انداختن و شماها تو یه سایت پربازدید به فان میگیرید اصلا خنده دار نیست

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اگر قرار بر این باشه که ماهم مثل پیرا یربازی بریم اونام باید مثل ما زایمان کنن..🤭🤭

برید کارزار مخالفت رو امضا کنید همین الان چهل هزار رای مخالف داره

میگم که شما همه چیو به مسخره گرفتید.بعضی چیزا واقعا جای تاسف داره نه فان.اینکه یه مشت مرد و پسر مرد ...

فداتشم گلم ممنونم ازت گللل دقیقا به مسخره گرفتن 🌺🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

کاش تساوی در همه چیز برقرار میشد قبل از اینکه دختر باشیم یا پسر انسانیم اما خیلی از حقوق ما دخترا نا ...

امکان اینکه تو همه چیز تساوی باشه ، وجود نداره.

تساوی به معنای عدالت نیست.

واضح ترین تفاوت بین زن و مرد ، مسائل مربوط به جسم اونهاست که هرگز نمیشه نادیده گرفت. 

امکان اینکه تو همه چیز تساوی باشه ، وجود نداره.تساوی به معنای عدالت نیست. واضح ترین تفاوت بین زن و م ...

یه جوری میگن‌انگار تا الان تساوی بوده.هنوز سر یدونه حق خانما نتونستن کاری کنن بعد میگن خانما دم از تساوی میزنن انگار کجا اهمیت دادن‌به خواست خانما تساوی برقرار شد حالا رسید به سربازی.

امکان اینکه تو همه چیز تساوی باشه ، وجود نداره.تساوی به معنای عدالت نیست. واضح ترین تفاوت بین زن و م ...

درسته عزیزم اما چیزایی که مربوط به جسم نیست هم برای ما نادیده گرفته شده البته که خانواده ها هم مقصر هستن همین فرق گذاشتن ها روح آدم رو نابود میکنه اعتماد به نفس آدم رو میگیره ولی همه خانواده ها هم اینجوری نیستن البته 

یه جوری میگن‌انگار تا الان تساوی بوده.هنوز سر یدونه حق خانما نتونستن کاری کنن بعد میگن خانما دم از ت ...

بله درسته 

از طرفی اصلا تساوی تو همه چیز معنا نداره. 

باید همه چیز بر اساس ویژگی و مسائل دیگه عادلانه تقسیم بشه و عدالت به معنای تساوی نیست. 

بعضی از خانم ها خوشحال میشن که یک خانم هم شاغل باشه ،

هم تمام کارهای خونه رو انجام بده ، 

هم بچه به دنیا بیاره و بچه داری کنه ، 

و .... 

در عوض تساوی تو حقوقشون ایجاد بشه !

ما خانم ها چه بخواهیم و چه نخواهیم ، از بعضی جهات از جمله مسائل جسمی با آقایون تفاوت داریم.

درسته عزیزم اما چیزایی که مربوط به جسم نیست هم برای ما نادیده گرفته شده البته که خانواده ها هم مقصر ...

بله بعضی از خانواده ها مقصر هستن. 

و اتفاقا بعضی از خانم ها خودشون هم به جنسیت خودشون و همجنس هاشون ظلم های زیادی میکنن. 

من با اینکه مورد توهین بعضی از زن ها قرار میگیرم ، ولی همیشه میگم خود زن ها هستن که باید یاد بگیرن اول از همه خودشون به جنسیت خودشون احترام بذارن و ... 

کشورهای دیگه خانم و آقا هم بیرون کار میکنن هم وظایف داخل خونه اما برای ماها وظیفه شده که کارهای همه رو به دوش بکشیم حتی زمان های گذشته هم مردها برای خونه کنیز میگرفتن مشکل کار نیست مشکل اینه که کسی قدردان نیست به چشم وظیفه نگاه میکنن من میشناختم مردی که خیلی خانمش رو اذیت می‌کرد اون بنده خدا فوت شد یه مدت قبل از اینکه باز ازدواج کنه تنها بود مدت کوتاهی تازه دختراش کارها رو میکردن ولی میگفت چقدر کار خونه سخته تازه متوجه شده بود ، ازدواج که کرد خانم جدید با قبلی قابل مقایسه نبود بهرحال کارما هست میخوام بگم کاش فقط کسی قدردان بود همین بعضیام میگن یه غذا درست کردن و فلان انگار کوه میکنن بخدا سخت اینه که همه وقتت رو فداکاری کنی اما نادیده گرفته بشه 

بله درسته از طرفی اصلا تساوی تو همه چیز معنا نداره. باید همه چیز بر اساس ویژگی و مسائل دیگه عادلانه ...

نظرتون محترمه بانو قبول دارم اما خب خانم ها هم با هم تفاوت دارن توی تیپ های شخصیتی ، اگه دوست داشتید تیپ های شخصیتی یونگ رو ببینید جالبه 

بله بعضی از خانواده ها مقصر هستن. و اتفاقا بعضی از خانم ها خودشون هم به جنسیت خودشون و همجنس هاشون ظ ...

آفرین این حرف دلم بود نمیدونم شاید من خودم چون توی خانواده ای هستم که مادرم پسر دوسته و هیچ شخصیتی برای دختر قایل نیست اینجوری فکر میکنم البته که کل خاندانشون همینجورین همه هم میدونن انقدر که واضحه