2777
2789
عنوان

کاربری الناز شیر مادرت حلالت

177 بازدید | 7 پست

@النااززمم  

دمت گرم  تاپیکتو دیدم پربازدید شده بود امااا

واقعا کیف کردم

از کجا بایدمتوجه بشیم چی شد شوهره چیکار کرد؟؟؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببینه دیگه دختره استوری و پست عاشقانه نمیزارع و تگ نمیکنه آقایی رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم میتونستم همچین کاری کنم نکردم

البته برا من شوهرم نبود فقط عشقم بود

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینه دیگه دختره استوری و پست عاشقانه نمیزارع و تگ نمیکنه آقایی رو

اخ اخ اخ یعنی عشق کردما

منم ی دوسه باری اینجوری انتقام گرفته شد از اطرافیانم ولی توسط خدا

تا سه ماه خرکیف بودم

هنوزم که هنوزه خرکیفم😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

منم میتونستم همچین کاری کنم نکردمالبته برا من شوهرم نبود فقط عشقم بود

به هیچکس نباید رحم کرد

باید اینکارو میکردی دختررر

اخ اخ اخ یعنی عشق کردمامنم ی دوسه باری اینجوری انتقام گرفته شد از اطرافیانم ولی توسط خداتا سه ماه خر ...

منم با تمام وجود لذت بردم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به هیچکس نباید رحم کردباید اینکارو میکردی دختررر

میدونی عشق سابقم (جدی بود بچه بازی نبود) با یه دختر بهم خیانت کرد

من به دختره گفتم ک چرا اینکارو باهام کردید

من ۳ سال بااین پسره بودم

دختره گفت تورو دوس نداره ولمون کن

چند وقت پیش دوس پسر سابقم برگشت پیام داد و گفت تا حد مرگ دلتنگتمو و فلان ....نگو با اون دختره ام همزمان در شرف ازدواج بوده

من به دختره نگفتم چون خواستم بدبخت بشه

بذار یه شوهر خائن گیرش بیاد

من بهش هشدار داده بودم اما جدی نگرفت 

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔