2821
2789
عنوان

نوبل برندینگ

2212 بازدید | 18 پست

سلام خواهشن به این سوال من حواب بدید 

شما شرکت نوبل برندینگ تبریز یا میشناسید ایا کلاهبرداری است

تعداد رای : 0
نظرسنجی
کلاهبرداری است
0
0%
کلاهبرداری نیست
0
0%

ببین من خودم 15میلیون پول دادم تا پول رو نگرفتن باهات خوبن یا تا براشون آدم پیدا می‌کنی که مثل تو بهشون پول بده باهات میسازن ولی بعدش اگه این کارو نکنی حتی بهت زنگ هم نمیزنن 

هرمیه لطفاً اشتباه من رو نکن نر تواین کار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من خودم 15میلیون پول دادم تا پول رو نگرفتن باهات خوبن یا تا براشون آدم پیدا می‌کنی که مثل تو به ...

منم رفته بودم بخاطر ی سری مشکلات شخصی نتونستم باهاشون همکاری بکنم خیلی با احترام رفتار کردن یدکفش بی نضیر بهم هدیه دادن ی سری ادکلن موارد دیگه ای داشتن که هدیه دادن که هنوزم ازشون استفاده میکنم بهشون هم گفتم شرایطمو مشکلی نداشتن خیلی دوس دارم بتونم بزودی دوباره باهاشون همکاری کنم 

منم رفته بودم بخاطر ی سری مشکلات شخصی نتونستم باهاشون همکاری بکنم خیلی با احترام رفتار کردن یدکفش بی ...

واقعاا میشه یکم توضیح بدی

مردک خراب درخواست نده اوسکل پلشت درخواست نده مردی که بیاد نی نی سایت میدونی چی هست تبریک میگم یپا برا خودش زن هست🌚

ببین من خودم 15میلیون پول دادم تا پول رو نگرفتن باهات خوبن یا تا براشون آدم پیدا می‌کنی که مثل تو به ...

کدوم شعبه رفتی عزیزم

مردک خراب درخواست نده اوسکل پلشت درخواست نده مردی که بیاد نی نی سایت میدونی چی هست تبریک میگم یپا برا خودش زن هست🌚

اولش گفتن 15بده یانه 

سلام معلوم نیست کار اصلی این شرکت چیه خیلی مجهول کار می‌کنند من از نزدیکانم اونجا سرمایه گذاری کردن نزدیک ۱۰ماه میگذره هنوز اثر مثبتی ازشون ندیدم یعنی خدا کنه به مشکل نخورده باشم من که خودم شخصا دیگه مشکوک شدم و می‌خوام پیگیری کنم از مسیولین مربوطه انشالله که کارشون قانونی باشه

سلام معلوم نیست کار اصلی این شرکت چیه خیلی مجهول کار می‌کنند من از نزدیکانم اونجا سرمایه گذاری کردن ...

کلا سازوکارش اینجوریه که باید نفر ببری بهشون ۱۵ میلیون پول بده تا بهت یه پورسانت ناچیز بدن در غیر اینصورت هیچ درآمدی از این شرکت بهت تعلق نمیگیره اشتباه منو تکرار نکن عضوشون نشو اگه نمیتونی نفر ببری

ببین من خودم 15میلیون پول دادم تا پول رو نگرفتن باهات خوبن یا تا براشون آدم پیدا میکنی که مثل تو به ...

وقتی شما تو یه کار ناموفق بودین دلیل بر اشتباه بودن تجارت نیست لطفا نظر غیر واقعی ندین