ببین من خودم 15میلیون پول دادم تا پول رو نگرفتن باهات خوبن یا تا براشون آدم پیدا میکنی که مثل تو بهشون پول بده باهات میسازن ولی بعدش اگه این کارو نکنی حتی بهت زنگ هم نمیزنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام معلوم نیست کار اصلی این شرکت چیه خیلی مجهول کار میکنند من از نزدیکانم اونجا سرمایه گذاری کردن نزدیک ۱۰ماه میگذره هنوز اثر مثبتی ازشون ندیدم یعنی خدا کنه به مشکل نخورده باشم من که خودم شخصا دیگه مشکوک شدم و میخوام پیگیری کنم از مسیولین مربوطه انشالله که کارشون قانونی باشه
سلام معلوم نیست کار اصلی این شرکت چیه خیلی مجهول کار میکنند من از نزدیکانم اونجا سرمایه گذاری کردن ...
کلا سازوکارش اینجوریه که باید نفر ببری بهشون ۱۵ میلیون پول بده تا بهت یه پورسانت ناچیز بدن در غیر اینصورت هیچ درآمدی از این شرکت بهت تعلق نمیگیره اشتباه منو تکرار نکن عضوشون نشو اگه نمیتونی نفر ببری
من عضو مجموعه هستم تمامی مجوز ها هم بررسی کردم بعد وارد شدم خداروشکر راضی بودم هم از محصول هم آموزش ها هم درآمد اگر نیاز به کمک دارید میتونم راهنماییتون کنم