بابا خسته شدم بس که حتی روزای تعطیل جمعه هم از خواب ناز پاشدم ۷صبح رفتم سرکار
بعد اونم جایی که محیطش سمی عه پر از کارفرما و آدمای کثافته که دلم نمیخاد ببینمشون
کی میشه من دیگه نرم بگیرم یه راحت بخوابم صبارو😭
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شاغل با بهترین درامد بعد ازدواج كارمو گذاشتم کنار هم کار هم بچه داری خانه داری زن رو نابود میکنه
ی تاپیک گفتم کار بیرون جسم ظریف زن رو فرسوده و خسته میکنه و پیری زودرس میاره همه ریختن سرم زن ستیزی و..... حالا اگه میگفتم زنها برن کار کنن بعدم بچه داری و خونه داری و ..... میگفتن مدافع حقوق زن
ی تاپیک گفتم کار بیرون جسم ظریف زن رو فرسوده و خسته میکنه و پیری زودرس میاره همه ریختن سرم زن ستیزی ...
چون توان شنیدن حرف حق رو ندارن خودشونم خوب میدونن از سر ناچاری دارن میرن وگرنه هیچکس تخت خواب گرم و نرم و خونه و راحتی رو ول نمیکنه بره با هزار جور ادم با هزار اخلاق رو تحمل کنه