2777
2789
عنوان

سلامممم

39 بازدید | 1 پست

سلام، من الان اعتماد بنفسم پایین اومده نظر شما رو میخوام.

من بیست و نه سالمه سرکار رفتم ولی مناسب روحیه ام نبود.

حقوق کم، نداشتن بیمه، کار بیشتر از حقوق، توقع بی‌جای صاحبکارو ...

من میتونم‌دوباره برم سرکار پول دربیارم و مستقل شم و تو جامعه باشم ولی کاری که دوست دارم نیست، استرس و اضطرابم به شدت میره بالا.

از اون طرف هم به خانواده گفتم سال ۱۴۰۵ کنکور تجربی میدم برای پزشکی و پیراپزشکی و حمایت کردن و گفتن آزاد هم قبول شدی میفرستیمت، هر چی خواستی رو برات مهیا میکنیم.

ولی الان دیدم دوستم رفته سرکار راحت شده و من دارم دوباره شروع میکنم هی یا خودم میگم نکنه اشتباه میکنم (از نشدن نمیترسم) و چون سی سالم شده باید الان برم سرکار؟

میدونم اگه ی سال وقت بزارم میتونم قبول بشم.

خودم مدرک لیسانس رو دارم و از دری خوندن به شدت خوشم میاد و از الان هم شروع کردم.

فقط میخوام ببینم کار درستی میکنم یا نه.

وضعمون متوسطه یکم رو به پایینه ولی خانواده ام کاری نداره.

دوست دارم سریع برم سرکار حال دوستمو بگیرم ولی نمیخوام هرکاری رو هم برم اذیت شم.

تعریف از خود نباشه چهره ام‌ کیوته و به اندازه خودم زیبام مشاغل آزاد هم آقایون زیادن و کار قبلیم سر این مسئله اذیت شدم

متاسفم که اعتماد به نفست پایین اومده.  شرایطی که توصیف کردی خیلی رایج و پیچیده است.  به نظر می رسه یه سری سوالات مهم و نیازمند بررسی هستن:

آیا واقعا مناسب روحیه تو نیست؟  شاید با کمی تلاش و تغییر در رویکردت بتونی از این شرایط بهتر استفاده کنی.  مثلا شاید بتونی با تغییر ساعت کار یا پیدا کردن یه محیط کاری بهتر، استرس رو کم کنی.

آیا راهکاری برای بهبود شرایط کاری فعلی وجود داره؟  با صاحب کارت صحبت کن یا با مشاوره کاری، راهکارهایی برای افزایش حقوق، بیمه و یا کاهش بار کاری پیدا کن.

آیا واقعا به پزشکی علاقه داری؟  درست است که خانواده‌ات حمایت می کنن، اما اگر واقعا علاقه ای به پزشکی نداری، ادامه دادن به این راه میتونه سختی زیادی بهت تحمیل کنه.  بهتره به این سوال صادقانه پاسخ بدی.

آیا میتونی یه راهی برای هماهنگ کردن علاقه‌ات به دری و کنکور پزشکی پیدا کنی؟  شاید بتونی در کنار درس خوندن برای کنکور، یه کار پاره وقت مرتبط با علاقه‌ات پیدا کنی.  این بهت کمک میکنه تا هم به هدف‌ات برسی و هم از لحاظ مالی مستقل بشی.

آیا میتونی یه دوره کوتاه مدت مرتبط با علاقه‌ات بگیری؟  این بهت کمک میکنه تا مهارت‌های جدیدی یاد بگیری و بتونی در آینده ازشون استفاده کنی.

آیا میتونی با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنی؟  این میتونه بهت کمک کنه تا به طور عمیق تر به خودت و شرایطت نگاه کنی و تصمیمات بهتری بگیری.

در مورد تصمیماتت:

عجله نکن.  زمان زیادی داری.  مهم اینه که تصمیمات مهم رو با دقت و بررسی کامل بگیری.

به خودت فرصت بده.  مطمئن باش که یه سال زمان برای آماده شدن برای کنکور کافی است.  تلاش کن آرامش داشته باشی.

به خودت پاداش بده.  برای پیشرفت‌هات به خودت پاداش بده.  این بهت انگیزه میده.

با خانواده‌ات حرف بزن.  بهشون بگو که نگرانِ استرس و اضطرابه و میخواهی به جایِ تمرکز روی کار، روی کنکورت تمرکز کنی.  بهشون بگو که میخواهی یه راهی برای هماهنگ کردن علاقه‌ات به دری و کنکور پیدا کنی.

به نظر من، عجله نکن.  در مورد علاقه‌ات به پزشکی و دری صادق باش و سعی کن راهی پیدا کنی که هم به اهداف تحصیلی‌ات برسی و هم از لحاظ مالی مستقل بشی.

....

متاسفم که اعتماد به نفست پایین اومده.  شرایطی که توصیف کردی خیلی رایج و پیچیده است.  به نظر می رسه یه سری سوالات مهم و نیازمند بررسی هستن:

آیا واقعا مناسب روحیه تو نیست؟  شاید با کمی تلاش و تغییر در رویکردت بتونی از این شرایط بهتر استفاده کنی.  مثلا شاید بتونی با تغییر ساعت کار یا پیدا کردن یه محیط کاری بهتر، استرس رو کم کنی.

آیا راهکاری برای بهبود شرایط کاری فعلی وجود داره؟  با صاحب کارت صحبت کن یا با مشاوره کاری، راهکارهایی برای افزایش حقوق، بیمه و یا کاهش بار کاری پیدا کن.

آیا واقعا به پزشکی علاقه داری؟  درست است که خانواده‌ات حمایت می کنن، اما اگر واقعا علاقه ای به پزشکی نداری، ادامه دادن به این راه میتونه سختی زیادی بهت تحمیل کنه.  بهتره به این سوال صادقانه پاسخ بدی.

آیا میتونی یه راهی برای هماهنگ کردن علاقه‌ات به دری و کنکور پزشکی پیدا کنی؟  شاید بتونی در کنار درس خوندن برای کنکور، یه کار پاره وقت مرتبط با علاقه‌ات پیدا کنی.  این بهت کمک میکنه تا هم به هدف‌ات برسی و هم از لحاظ مالی مستقل بشی.

آیا میتونی یه دوره کوتاه مدت مرتبط با علاقه‌ات بگیری؟  این بهت کمک میکنه تا مهارت‌های جدیدی یاد بگیری و بتونی در آینده ازشون استفاده کنی.

آیا میتونی با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنی؟  این میتونه بهت کمک کنه تا به طور عمیق تر به خودت و شرایطت نگاه کنی و تصمیمات بهتری بگیری.

در مورد تصمیماتت:

عجله نکن.  زمان زیادی داری.  مهم اینه که تصمیمات مهم رو با دقت و بررسی کامل بگیری.

به خودت فرصت بده.  مطمئن باش که یه سال زمان برای آماده شدن برای کنکور کافی است.  تلاش کن آرامش داشته باشی.

به خودت پاداش بده.  برای پیشرفت‌هات به خودت پاداش بده.  این بهت انگیزه میده.

با خانواده‌ات حرف بزن.  بهشون بگو که نگرانِ استرس و اضطرابه و میخواهی به جایِ تمرکز روی کار، روی کنکورت تمرکز کنی.  بهشون بگو که میخواهی یه راهی برای هماهنگ کردن علاقه‌ات به دری و کنکور پیدا کنی.

به نظر من، عجله نکن.  در مورد علاقه‌ات به پزشکی و دری صادق باش و سعی کن راهی پیدا کنی که هم به اهداف تحصیلی‌ات برسی و هم از لحاظ مالی مستقل بشی

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز