2777
2789
عنوان

تولدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
۲۱ اسفند تولدمه منتظرم . اینایی هم که میگن سخت نگیر سخت شده ... از این قبیل حرفا وقتی وسعش‌ میرسه و ...

از دیروز تا الان گریه هامو‌کردم از دیشب تاحالا نخابیدم همش تولد دختر خالم ک عقده و شوهرش خدایی وضع زیاد خوبی نداره براش تالار گرفت جلو چشامه بد برا من ی متن ی متری فرستاد بدون اینکه بخونش گفتم مرسی الانمم دیگه مهم نیست ی کیک ارزششو نداشت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گف باشه برا سال دیگه هرسال همینه تو دوستی هم میگف سال بد عقدم میگه سال بد بد من از همین الان واسه بر ...

نگیر عزیزمن

پول واسه این ادم خرج نکن.

به جای اینکه معطل اون میشدی.خانوادت واست جشن میگرفتن تا ببینه.

خودتو ببربالا.مدام ازش چیز بخواه.راه نیا باهاش.

بخدا از سر دلسوزی میگم.

من با همچین مردی زیریه سقفم پیر شدم.

بهترین تولدها

بهترین هدیه ها بهترین هرجی ولی در جواب هیچی هیچی.

نگیر عزیزمنپول واسه این ادم خرج نکن.به جای اینکه معطل اون میشدی.خانوادت واست جشن میگرفتن تا ببینه.خو ...

خانوادم اصلا تو این 20سال تاحالا برام تولد نگرفتن  خودم دو روز پیش بهشون زنگ زدم گفتم من فلان روز تولدمه دیروز هیچ کدوم زنگ‌نزدن تبریک بگن البته من انتظاری از خانوادم ندارم چون تاحالا ن تبریک گفتن ن جشن ولی نامزدم فرق میکرد

خانوادم اصلا تو این 20سال تاحالا برام تولد نگرفتن خودم دو روز پیش بهشون زنگ زدم گفتم من فلان روز تو ...

خب اون پولی که میخوای بدی واسه شوهرت نمیدونم عید ویلدا و... خودت واسه خودت جشن میگرفتی.

بهشم نگو جشن واسم نگرفتن وتبریک نگفتن تا بحال.

کاش میفهمیدی چی میگم.

خب اون پولی که میخوای بدی واسه شوهرت نمیدونم عید ویلدا و... خودت واسه خودت جشن میگرفتی.بهشم نگو جشن ...

فامیلیم پسر عممه خودش میدونه چخبره خونمون از بچگی خونمون بوده هیچیو نمیتونم مخفی کنم

فامیلیم پسر عممه خودش میدونه چخبره خونمون از بچگی خونمون بوده هیچیو نمیتونم مخفی کنم

آهان

ولی ازش توقع داشته باش.باهاش راه نیا.

گفت همون انگشتر فلان بگو وا نه نمیشه.

سعی کن از حالا ازش پول بگیری.ارایشگاه برو.خرج کن عادتش بده.

خودتو ناراحت نکن، اگر خییلی ناراحتی فردا بهش بگو بیا بریم بیرون. بیرون رفتنی خودت برای خودت یه چیزی بخر و بگو اینطوری دلم رو آروم میکنم. بگو میدونم اگر شرایطشو داشتی حتما برام کادوی خوبی میگرفتی، انشاالله اوضاعمون بهتر بشه و سال دیگه یه تولد خوب بگیریم. ولی هرگز نزار اوضاع  به قهر و تنش بکشه سر این موضوع، حیفه نامزدی با این تنشها سپری شه، بیشتر دخترا غصه میخورن و عصبی میشن، آقایون ککشون نمیگزه به نظر. 

آهانولی ازش توقع داشته باش.باهاش راه نیا.گفت همون انگشتر فلان بگو وا نه نمیشه.سعی کن از حالا ازش پول ...

خرج میکنه ولی فقط برا لباس و خوراک مثلا بهش میگم برم ناخن بزنم میگه ن خوشم نمیاد از ناخن و مژه و‌مو‌رنگ کرده پولشو برات میزنم برو لباس بخر یا هرچی دیگه ک‌ دلت میخاد

خودتو ناراحت نکن، اگر خییلی ناراحتی فردا بهش بگو بیا بریم بیرون. بیرون رفتنی خودت برای خودت یه چیزی ...

بهش گفتم اون اصفهان سرکاره من اهواز دانشگاه بهش گفتم من انتظار داشتم بیای بریم بیرون گفت تو‌دیگه خیلی انتظار داری منم دیگع هیچی‌نگفتم بدم عصبی شد منم گوشیو‌قط کردم

ی کیک دیگه سختی نداشته کل دخترا تازه عقد سرویس همه چی گرفتن من نگرفتم درک کردم گفتم نمیخاد بقران جز ...

تجربه‌ ثابت کرده هرچی قانع تر باشی بهت بیشتر بی احترامی میشه   لااقل تعادل رو حفظ کن  برای خودت ارزش قائل باش

تجربه‌ ثابت کرده هرچی قانع تر باشی بهت بیشتر بی احترامی میشه لااقل تعادل رو حفظ کن برای خودت ارزش ...

اینقد ناراحتم ک حالم از تولدم بهم میخوره میخام دیگه ب تاریخ  تولدم اصلا دیگه فکر نکنم فراموش کنم تا تو ارامش باشم

بهش گفتم اون اصفهان سرکاره من اهواز دانشگاه بهش گفتم من انتظار داشتم بیای بریم بیرون گفت تو‌دیگه خیل ...

خوب دیگه شما راهتون دوره و ایشون خیلی هم کوتاهی نکرده پس. اگر یه شهر بودین اوضاع فرق میکرد و انتظار شما بجا بود. پس بیخیال قضیه بشین، انشاالله سال بعد زیباترین تولد فراتر  از اتنظارتون رو در کنار هم جشن بگیرین..