2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه ها

458 بازدید | 47 پست

چقدر دردناکه 

واقعاً چجوری دلشون میشه مثل حیوون با بچه شون رفتار کنن اصن از ذهنم تصویرش بیرون نمیره که روانی چجوری کتک میزد بچه رو کار هر روزش همینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی میگفت زن همسایه هرروز بچه رو کتک میزده زنگ زدم اورژانس اجتماعی میان برا بچه کادو و اینا میارن و بچه رو چک میکنن و به خانواده تذکر میدن اگه ادامه بدین بچه رو ازتون میگیریم ..میگفت ازون به بعد خوب شدن..شمارش هم ۱۲۳

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
هم مادرش میزنه هم پدرشون اما مادرشون بیشتر خیلی دلم میسوزه آنقدر کتک زدن که بچه کبود میشه

منم خیلی کتک میخوردم 🤣🤣

دردش بکنار

اینکه ببینی مادر پدرت انقد عصبی ان خیلی بد بود

اخه بچه خواهرمه نمی تونم اینکارو کنم

خیلی غیر مستقیم بگو که یه همچین جایی هست و تو خونه خیلی مراعات کن همسایه ها یهو همچین کاری نکنن و...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حالا مگه چیکار میکنن اینا خواهرم روانیه بدتر عصبانی میشه میزنه بچه رو

خارج که بچه رو ازشون میگیرن 

ایران نمیدونم روالش چیه 

ولی خواهرت باید درمان بشه بچه مگه کیسه بوکسش هست که بزنه 

ایرانم ببینم پدر مادر صلاحیت ندارن یا میدن به یکی از نزدیکا فکر کنم یا تحویل بهزیستی میدن بچه های وکیل و اینا بهتر میدونن

خیلی غیر مستقیم بگو که یه همچین جایی هست و تو خونه خیلی مراعات کن همسایه ها یهو همچین کاری نکنن و...

مگه میترسه اصن وقتی عصبانیه نمی تونه کنترل کنه بهش گفتم نزن بزنی مگه چیزی میشه میگه دلم خنک میشه