rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 عنوان سرترالین😕😕🤦🏼♀️ 159 بازدید | 19 پست با سرترالین چاق شدین یا لاغر ؟!من دارم میخورم اشتهام کم شده خودمو وزن کردم شدم ۵۳کیلو 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😐 1403/12/11 | 03:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9619 نخوریااین همون تشکل شده از مخدر شیشه س؟ لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74476 بستگی داره بعضی هارو چاق میکنه بعضی هارو لاغرمنو سیتالوپرام چاق کرده بود دکترم میگفت نه چاق نمیکنه گفتم شما نمیخواد به من بگی چاق میکنه یا نه من بدنمو خودم بهتر میشناسم
مادر۱۲۰۹ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6649 نخور لاغری به چه قیمتی .... خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 نخوریااین همون تشکل شده از مخدر شیشه س؟ مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصبی داشتم الان آروم شدم اشتهام کم شده گمونم بخاطراونه
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74476 مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصب ... اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم چهار صبح تو نی نی سایت
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9619 مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصب ... اخهیکیش هس برا بیش فعالا میدنتشکیل شده از شیشه هس لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 بستگی داره بعضی هارو چاق میکنه بعضی هارو لاغرمنو سیتالوپرام چاق کرده بود دکترم میگفت نه چاق نمیکنه گ ... اعععع اینم شانس منه میخواستم کلا تغییری نداشته باشه
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9619 اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم ... بی شباهات با پروفت نیس تفکرت لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74476 اعععع اینم شانس منه میخواستم کلا تغییری نداشته باشه اولش هست شاید بعدا بهتر شدی من یکی از نزدیکانم دوز بالا میخورد اشتهاشو زیاد کرده بود
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 نخور لاغری به چه قیمتی .... 😐😐😐لاغر بودم اصلا بحث لاغری نیست هر کس بیماری اعصاب روان داشته باشه متوجه میشه منظور من چیه
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم ... اره دکتر داده ،خواستم بدونم اونایی که مصرف کردن باهاش چاق شدن یا لاغر یا کلا تغییر نداشته که سری بعد رفتم به دکتر بگم این قضیه رو
مادر۱۲۰۹ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6649 😐😐😐لاغر بودم اصلا بحث لاغری نیست هر کس بیماری اعصاب روان داشته باشه متوجه میشه منظور من چیه اها از اون لحاظ میخوری ان شالله سلامت باشید دوست عزیز خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9619 😐😐😐لاغر بودم اصلا بحث لاغری نیست هر کس بیماری اعصاب روان داشته باشه متوجه میشه منظور من چیه گوگل بزنی برات میارهو ریتالین شیشه دارهاونی ک تو گفتی رو مطمن نیسمحرف پروف خریمونم جدی نگیر لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 812 اخهیکیش هس برا بیش فعالا میدنتشکیل شده از شیشه هس شما آزمایش میکنی دارو ها رو ؟!