2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نخوریااین همون تشکل شده از مخدر شیشه س؟

مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصبی داشتم الان آروم شدم اشتهام کم شده گمونم بخاطراونه

مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصب ...

اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش 

نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم چهار صبح تو نی نی سایت

مخدر چیه جانم دارو اعصاب روانه برا دوران پی ام اس هم ازش استفاده میشه من قبل از مصرف دارو پرخوری عصب ...

اخهیکیش هس برا بیش فعالا میدن

تشکیل شده از شیشه هس

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بستگی داره بعضی هارو چاق میکنه بعضی هارو لاغرمنو سیتالوپرام چاق کرده بود دکترم میگفت نه چاق نمیکنه گ ...

اعععع اینم شانس منه میخواستم کلا تغییری نداشته باشه

اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم ...

بی شباهات با پروفت نیس تفکرت

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

اگه دکتر داده بخور کاری به حرف مردم نداشته باش نمیدونستم مملکت انقدر پزشک و داروساز داره انلاین اونم ...

اره دکتر داده ،خواستم بدونم اونایی که مصرف کردن باهاش چاق شدن یا لاغر یا کلا تغییر نداشته 

که سری بعد رفتم به دکتر بگم این قضیه رو 

😐😐😐لاغر بودم اصلا بحث لاغری نیست هر کس بیماری اعصاب روان داشته باشه متوجه میشه منظور من چیه

اها از اون لحاظ میخوری ان شالله سلامت باشید دوست عزیز

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
😐😐😐لاغر بودم اصلا بحث لاغری نیست هر کس بیماری اعصاب روان داشته باشه متوجه میشه منظور من چیه

گوگل بزنی برات میاره

و ریتالین شیشه داره

اونی ک تو گفتی رو مطمن نیسم

حرف پروف خریمونم جدی نگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز