2777
2789
عنوان

رفلاکس خیلی شدید کسی داشته

307 بازدید | 66 پست

بچه ها من همش دهنم ترش و اسیدیه از رفلاکس

انقدر که حس میکنم توی دماغمم سوزش دارم

هر غذایی میخورم نیم ساعت بعدش حس ضعف شدید مسکنم انقد که از تو میلرزم و دست و پام یخ میکنه و گرسنگی شدید

اینا علائم چیه؟ خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی منم دقیقا علائم تورو دارم

به علاوه سبکی سر و سرگیجه

بعضی وقتا حالت تهوع و تنگی نفس

ضعف و بیحالی و ...

دارو هم میخورم فایده نداره😩

ایندفعه هم دکتر باید دارومو عوض کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وایییی منم دقیقا علائم تورو دارمبه علاوه سبکی سر و سرگیجهبعضی وقتا حالت تهوع و تنگی نفسضعف و بیحالی ...

دکتر رفتی شما؟ 

شما هم دقیقا بعد از غذا خوردم شدییید گرسنه میشید؟

رفلاکس منم همینجوری بودم و هنوزم اذیتم 

من فاموتدین می‌خوردم 

قرص کلیدینیوم سی هم خیلی خوبه 

برو دکتر 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا