2777
2789

من کلاس پنجم که بودم چیزی خیلی از مسائل جنسی نمیدونستم فقط یه دوست مزخرف عیاش بدرد نخور توی کلاسمون بود که هی میخواست به من اینا رو بگه تازه از کلاس چهارم هی اسم این‌چیزها رو می آورد ولی من اعتنایی نمیکردم و میرفتم با بقیه آدما حرف میزدم(البته یادمه یه مقدارم خودم همون موقع توی نت سرچ کردم داشتم یه تصاویری میدیدم محرک و اینا و می‌فهمیدم قضیه از چه قراره و اون چی میگه! حالا باز نمیدونم چون تبلت داشتم)  فقط فکر میکردم داره فحش زشت میده نمیدونستم چی میگه!!! بعد توی کلاس پنجم رفته رفته داشتم می‌فهمیدم بعد توی کلاس شیشه یعنی ۱۲ ۱۳(بعد توی ۱۱ سالگی هم یه بار میخواستم خودارضایی کنم ولی انجام ندادم بعد توی نت راجب عوارضش خوندم و اینا یادمه هی میخواستم ترک کنم از همون ۱۲ ۱۳ الانم همینجوریم) سالگیم دیگه فهمیدم و خ ا ر و اینا زیاد میکردم بعضی وقتا ولی دورگه شدن صدام از حدود سن ۱۲ ۱۳ سالگی بود! یعنی مامانم گفت صداش دورگه شده! و یه جهش هم توی اون سن داشتم ار نظر قدی بعد دیگه رفته رفته انگار علائمش بیشتر شده! نمیدونم ارتباطی داره به دونستن یا ندونستن مسائل جنسی یا نه! یا ارثی بوده بلوغ من؟ بنظرتون بلوغ من از چه سنی شروع شده؟ و اینکه صدای من هنوز همونجوری هست یعنی کلفت نشده اصلا توی ویدئو ها و اینا که نگاه میکنم صدام تغییری نکرده، بعد ورزش هم دو و پیاده روی اکثر روزا میکنم آیا قدم بلند میشه؟ الان تازه از ۱۵ سالگی اومدم بیرون؟ عادی بود اینا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا عادیه، بلوغت از همون دو رگه شدن شروع شده، تا ۱۸ ، ۱۹ سالگی کاملا درست میشه صداتم

ربطئی به دونستن مسائل ج+سی نداره؟؟ همین دوره کرونا خیلی بد بود ۲ سال! همه خونه نشین و عصبی

ربطئی به دونستن مسائل ج+سی نداره؟؟ همین دوره کرونا خیلی بد بود ۲ سال! همه خونه نشین و عصبی

ربط که داره

ولی نه در اون حد که بگیم فقطططططط بخاطر اونه

عادیه دیگه اکثر بچه ها از ۱۱ ، ۱۲ سالگی با این مسائل اشنا هستن قدیم که نیست چشم و گوش بسته باشن

ربط که دارهولی نه در اون حد که بگیم فقطططططط بخاطر اونهعادیه دیگه اکثر بچه ها از ۱۱ ، ۱۲ سالگی با ای ...

خب یعنی بلوغم از چه سنی شروع شده؟ تا کی هست؟ الان موی صورت و اینا درحد خیلی زیاد ندارم چون میزنم فقط ضخیم شده رویشش بعضی جاهاش که هست، و اینکه چون ژنتیکی پرمو هستیم، از ۱۲ ۱۳ هم موی زائد دراوردم، و اینکه مثلا توی تبلت میخوندم مثلا دوره کرونا که بود ۱۱ ۱۲ کم کم فهمیده بودم مسائل جنسی رو و‌خودارضایی رو!!!

الان تو پسری یا دختر؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب یعنی بلوغم از چه سنی شروع شده؟ تا کی هست؟ الان موی صورت و اینا درحد خیلی زیاد ندارم چون میزنم فقط ...

از همون ۱۲ ، ۱۳ شروع شده

سنت تازه ۱۶ هست موی صورتت تا دو سه سال دیگه کامل مردونه میشه 

همه چیت عادیه نگران نباش

من پسر هستم

پروفایلت زدی زن گیج شدم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه خب کاربری متعلق به چند نفر هست شرمنده اومدم توی این سایت واقعا دیگه این دوره زنونه مردونه نداره د ...

بله