2777
2789
عنوان

جاری بدبین

332 بازدید | 11 پست

من یه جاری دارم که هفته پیش خونمون بودند بعد من غذا اوردم پسرش قبل از اینکه خنک بشه برداشت ریخت روی خودش دستش سوخت من خیلی ناراحت شدم تا چند روز هم زنگ میزدم حالشومیپرسیدم ولی جاریم تحویل نمیگرفت درست بنظرتون فکر میکنه من از عمد بچشو سوزوندم که اینطور رفتار میکنه مثلا استوریام ردمیکنه از اون موقع مثلا تو جمع اگر کسی حرف بزنه این به مودش میگیره وقهر میکنه با طرف قطع رابطه میکنه همش تو فکرم میگم چون من بچه ندارم فکر نکنه عمدا بچشو سوزوندم خیلی خودخوری میکنم الان هم از بس بهش فک کردم خابم نمیبره

اصلا محلش نزار مثل خودش باھاش رفتار کن

نه محلش نمیذارم فقط خودازاری میکنم همش فکر میکنم که چه فکری داره پیش خودش میگه من از عمد بچشو سوزوندم به خدا به هر کی میگم میگن اون مادر باید حواسش به بچش باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه محلش نمیذارم فقط خودازاری میکنم همش فکر میکنم که چه فکری داره پیش خودش میگه من از عمد بچشو سوزوند ...

اصلا بزار اینجوری فکر کنہ کہ تو از عمد سوزوندی

زن گندہ یعنی عقل ندارہ ببینہ مقصر بچہ خودش بودہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
یعنی واسه جاری انقد خودتو اذیت میکنی😅 ک..لق جاری بابا بگیر بخواب عشقم

اصلا برام ارزشی نداره خودش برادر شوهرم خیلی با من خوب رفتار میکنه میگم پیشش یه جور بازگو کرد منو مقصر نشون داد

اصلا برام ارزشی نداره خودش برادر شوهرم خیلی با من خوب رفتار میکنه میگم پیشش یه جور بازگو کرد منو مقص ...

خودت یبار برای برادرشوهرت توضیح بده..یا هم که میتونی یه هدیه کوچیک برای بچشون بخری و وقتی برادرشوهرت هم بود بهش بدی

سلام عزیزم خوبی کجایی گل کم پیدایی نیستی سایت

با شوهرت چیکار کردین؟ 

داماد نامردتون ب سزای اعمالش رسید الحمدالله؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼