2777
2789
عنوان

پماد واژینال

59 بازدید | 3 پست

سلام دوستان پماد کلیندازول کیا برای عفونت استفاده کردید 

من دکتر بعد یه دوره پماد تریپل سولفا بهم این پماد رو داده نمی‌دونم چند روزه کافیه آخه زیاد هم توش نیست  کوچولوعه پمادش ۴۰گرمه 

همین امروز شروع کردم نمی‌دونم چجوریع این که هفت روز نمیره 

یعنی سه روزه است ؟؟ 

منم امشب شب سومه تموم شده نمیدونم دوباره بخرم یا کافیه اخه اولش بلد نبودم یه عالمه ریخت و هدر رفت منم ۴۰ گرم بود

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
منم امشب شب سومه تموم شده نمیدونم دوباره بخرم یا کافیه اخه اولش بلد نبودم یه عالمه ریخت و هدر رفت من ...

اره دقیقا انگار همینقدر هم می‌ره من نمی‌دونم چرا پماد هم که وارد میکردم تو اپلیکاتور انگار چیزی نمی‌رفت توش خیلی باید حجمش رو خالی کنه تا پر بشهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا انگار همینقدر هم می‌ره من نمی‌دونم چرا پماد هم که وارد میکردم تو اپلیکاتور انگار چیزی نمی‌ ...

تو بروشورش که نوشته دوره درمان ۳ تا ۷ روز منکه نمیدونم چیکار کنم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه