خواهرم در شرف عقد با یه جنوبیه.طرف نصف شیراز یه نصف بندر عباس و... از یه طرفم تازه عربن. کل خانواده مخالفیم صرفا به خاطر اصرارش سکوت کردیم .. هیچکس راضی نیست ولی با هزار جورد دعوا مرافعه همه مون رو یه جوری به سکوت مجبور کرده.گفتیم هر کار میخوای بکن هر چقد جدا از مشکلاتی که معمولا برا ادمایی که همشهری ان و ازدواج میکنن ممکنه به وجود بیاد تفاوت فرهنگی ام هست و به مشکل میخورین ..گوشش بدهکار نیست که نیست .. میگیم اون یه جور بزرگ شده تو یه جور دیگه نمیفهمید حرف همو .یه گوشش دره یه گوشش دروازه .از یه طرف میگیم نکنه برا این بچه جادو مادویی چیزی زدن چون منطقی تصمیم نمیگیره... طرف هیچی نداره کار درست درمونم نداره تو یه کارگاه کار میکنه اونم استخدام رسمی ای وجود نداره طبیعتایعنی امنیت شغلی ام نداره. خانواده ش یه جاهستن خودش یه جا دیگه . هزار تا فرهنگ مختلف رو باهم دارن . بعدا چه مشکلاتی براشون به وجود میاد خدا میدونه...چیکار کنیم.چجوری راهنماییش کنیم بلکه چشمش باز شه..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودم جنوبی ام و خودمونو دوست دارم اما کار خواهرت دور از عقله طرف هیچی نداره نه کار درست حسابی نه چیز دیگه ای آدم باید با منطق پیش بره تحصیلات خواستگار چیه ؟ ماشین اینا نداره ؟
یه خورده بیشتر میشه توضیح بدین ؟ یعنی تو فامیل اینا تجربه ای داشتین تو این زمینه ؟
نه
ولی وقتی کسی نمیخواد باور کنه اون چیزی که میخواد غلطه بابد بهش فرصت داد که تجربه اش کنه حالا یا خوبه و خوشبخت میشه یا بد و به خاطر تجربه اش یسری چیز از دست داده و درس گرفته ازش
جنوبیا عالین دست و دلباز و خوش اخلاق شوهرم اهوازیهولی عربا ناجورن شوهرم تعریف میکرد عربا ادمای جالبی ...
منظورتون تو بخشی که راجع به عربا توضیح دادین راجه به لباس پوشیدن وا یناس؟ چون یه اداهایی هم درمیاره انگار از اون افراطیای رادیکاله .مذهبی ام نیستا ولی سر لباس پوشیدن خیلی گیره .این بعدا مشخص نیست چجوری میشه. بهش میگیم این از اون آدمای سمی هست. بیا و منصرف شو. میگه الاو بلا که نه