2777
2789
عنوان

جوش های صورت

222 بازدید | 21 پست

خسته شدم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
از چه صابونی استفاده کنم که جوش نزنم؟
0
0%
چکارکنم که جوش ها سریع تر خوب بشن؟
1
100%
لطفا براحل مشکلم یه صلوات بفرستید😘😘 ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونر پاک کننده الارو بعد از اصلاح رو تازه خریدم خیلی تعریفشو شنیدم میگن خوبه . کلیندامایسن رو من انقد زدم که صورتم بهش حساسیت پیدا کرده چیز دیگه سراغ ندارین 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
تونر پاک کننده الارو بعد از اصلاح رو تازه خریدم خیلی تعریفشو شنیدم میگن خوبه . کلیندامایسن رو من انق ...

من فقط 1هفته زدم جوشای صورتم خوب شد دیگه اصلا  جوش نمیزنه

من فقط 1هفته زدم جوشای صورتم خوب شد دیگه اصلا  جوش نمیزنه

خدا کنه من تازه خریدم . راستی شما چطور و کی میزدید ؟ یعنی اول صورت رو بشوریم یا خودش به عنوان شوینده هست ؟

خدا کنه من تازه خریدم . راستی شما چطور و کی میزدید ؟ یعنی اول صورت رو بشوریم یا خودش به عنوان شوینده ...

من یبار صبح میزدم یبار شب.قبلش با اب خالی صورتمو میشستم.ولی جواب گرفتم.

منم خیلئیییییییی خسته شدم همه کار رو امتحان کردم ولی هنوز درگیرم مدام از این سایت به اون سایت از این ...

منم همین طور اصلا کلافه شدم.یعنی صورتم افتضاح میشه خیلی جوش میزنم هرکاری هم کردم خوب نمیشن

لطفا براحل مشکلم یه صلوات بفرستید😘😘 ممنون

من اخرین مرحله رسیدم به قرص راکوتان ولی عوارضی که براش توی نت نوشتن خیلی بد هست از ریزش مو و مشکلات گوارش و اینا که ترسیدم حتی ازمایش خون هم که باید قبلش بدی رو دادم ولی هنوز جرعت نکردم بخورم قرصش رو 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792