nrmetanat مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 33 عنوان دلم گرفته 🥲💔 | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 20 پست دلم خیلی گرفته حس بدی دارم ..دلم گریه میخواد ..کسیم ندارم دردودل کنم ..💔🥺 1403/12/11 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9976 نمیدونم چطور بهش فکر نکنم ..دانشجو هم هستم اصلا فکرو خیال تمرکزم رو به هم زده تا وقتی کسی کاملا علاقشو بهت نشون نداده نرو تو فکرش اینا باعث آسیب میشه روش تمرکز نکن نگو ک وای من عاشقم
nrmetanat مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 33 تا وقتی کسی کاملا علاقشو بهت نشون نداده نرو تو فکرش اینا باعث آسیب میشه روش تمرکز نکن نگو ک وای من ع ... اخه رفتارای طرف هم همش تو ذهنمه غیرتی شدناش .اهمیت دادناش .محبتاش شوخیاش تشویق کردناش و .....
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9976 اخه رفتارای طرف هم همش تو ذهنمه غیرتی شدناش .اهمیت دادناش .محبتاش شوخیاش تشویق کردناش و ..... رفتار مهم نیس باید بیاد جلو خیلی وقتا جلو اومدن هم مهم نیس برات قلب آروم از خدا میخوام بهتره بخوابی دیر وقته🤗
nrmetanat مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 33 رفتار مهم نیس باید بیاد جلو خیلی وقتا جلو اومدن هم مهم نیس برات قلب آروم از خدا میخوام بهتره بخوابی ... من هیچی ازش نمیدونم حتی نمیدونمم زن داره یا نه ..وکیلم بوده تو مشکلی که داشتم ..یه اسم و فامیل ازش دارم و یه شماره ..
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9976 من هیچی ازش نمیدونم حتی نمیدونمم زن داره یا نه ..وکیلم بوده تو مشکلی که داشتم ..یه اسم و فامیل ازش د ... خب کمکت کرده دلیل نداره ازش خوشت بیاد اونا انقد زرنگن نمیان با ی دانشجوی بیست ساله دوست بشن وکلا زیاد خوب نیستن واسه ازدواج