2777
2789

یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره

واقعن اینطوره؟

ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام‌ دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم برو منم دیگ سمتش نرفتم کلن بیخیالش شدم دیگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعن اینطوره؟ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام‌ دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم بر ...

بله تعبیر خوابتون همینه .

از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .

و البته هر دو به هم زیادی فکر می‌کنید و کنار گذاشتن سخته .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

بله تعبیر خوابتون همینه .از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .و البته هر دو به هم زیادی فکر می‌کنید و کنار ...

دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش‌ بهش اجازه نمیده 

دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش‌ بهش اجازه نمیده

به همدیگه فرصت بدید عزیزم 

یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابطه ای نیاز به این فاصله داره ‌.

امیدوارم هر چی صلاحتونه اتفاق بیفته❤️

به همدیگه فرصت بدید عزیزم یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابط ...

اره منم دارم همین کار رو میکنم ازش فاصله گرفتم که یکم تو تنهاییش‌ به خودش بیاد