شreyhanh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 192 عنوان تعبیر خواب 47 بازدید | 6 پست چند روز پیش بین منو دوست پسرم ی دعوای شد ولی الان چن شب هست که خواب میبینم با دوست پسرم در حال برقراری رابطه جنسی هستیم 1403/12/11 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19973 یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
شreyhanh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 192 یعنی ارتباطی عاطفی تو ذهن جفتتون هست که بخاطر دعوا هم نمیخواین بیخیالش بشید و همچنان تعهد وجود داره واقعن اینطوره؟ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم برو منم دیگ سمتش نرفتم کلن بیخیالش شدم دیگ
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19973 واقعن اینطوره؟ما الان نزدیک یه هفته قهریم چن شب پیش بهش پیام دادم تحویل نگرفت گف حوصله اتو ندارم بر ... بله تعبیر خوابتون همینه .از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .و البته هر دو به هم زیادی فکر میکنید و کنار گذاشتن سخته . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
شreyhanh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 192 بله تعبیر خوابتون همینه .از طرف یکیتون تعهد زیادی هست .و البته هر دو به هم زیادی فکر میکنید و کنار ... دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش بهش اجازه نمیده
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19973 دقیقن من میدونم خیلی دوستم داره ولی انگاری با قلبش سر لج افتاده غرورش بهش اجازه نمیده به همدیگه فرصت بدید عزیزم یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابطه ای نیاز به این فاصله داره .امیدوارم هر چی صلاحتونه اتفاق بیفته❤️ سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
شreyhanh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 192 به همدیگه فرصت بدید عزیزم یه مدت فاصله بگیرید هماهنگ کنید که راجع به احساستون خوب فکر کنید . هر رابط ... اره منم دارم همین کار رو میکنم ازش فاصله گرفتم که یکم تو تنهاییش به خودش بیاد