2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخه یه پزشک به چیه ماما میخواد حسادت کنه !

ب اینی ک رشتش اشباع شده وتو مطب خیلیاشون پشه پر نمیزنه  و مطب ی مامایی مث شادی دولتی از دو هفته جلوتر باید وقت بگیری! 

ب اینی ک جز کارای جراحی بقیه موارد رو ماما هم میتونه انجام بده!

Off از ۶/۱۹🙃💕
ب اینی ک رشتش اشباع شده و پشه پر نمیزنه و مطب ی مامایی مث شادی دولتی از دو هفته جلوتر باید وقت بگیر ...

متخصص زنان اشباع شده و رشته مامایی اشباع نشده 😐 نوبت مطب مامایی دوهفته جلوتر و ...😅

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

متخصص زنان اشباع شده و رشته مامایی اشباع نشده 😐 نوبت مطب مامایی دوهفته جلوتر و ...😅

خب مامایی کارشناییه اشباع شدنش قابل پیش بینه ولی با مدرک تخصص بشینی منتظر مریض بمونی خیلی بد نیست؟ 

بعلهههه کجاشو دیدی انقد ک فوق العاده اس از شهرای دیگه هم میان مهم اینه براشون وقت میذاره  مشکلشونو ک خودشون گفتن ۱۰۰ بار پیش متخصص رفتن و هیچ اتفاقی نیوفتاده رو حل کرده😍

ولی این کسط متوجه نشدم علت ناراحتی شما چیه؟!

Off از ۶/۱۹🙃💕
خب مامایی کارشناییه اشباع شدنش قابل پیش بینه ولی با مدرک تخصص بشینی منتظر مریض بمونی خیلی بد نیست؟ ب ...

والا من ناراحت نشدم شما خیلی پیگیریو میخوای ثابت کنی ، من فقط گفتم یه پزشک به چیه ماما میخواد حسادت کنه 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

والا من ناراحت نشدم شما خیلی پیگیریو میخوای ثابت کنی ، من فقط گفتم یه پزشک به چیه ماما میخواد حسادت ...

فک میکنم یادتون رفته ک شما پیگیر بودید و منو ریپلی کردید 

من فقط پاسخ شما رو دادم!

Off از ۶/۱۹🙃💕