2777
2789
عنوان

شپش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلول rs پریم +شونه مخصوص همراهش هست خیلی ازش استفاده کن+محلول ضد شپش سطوح 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بالشتا چیکار کنم جلد ندارن چطور بشورم ؟خوب دوباره میگیرم💔

عزیزم قطره کیمیا بگیر دیگه لازم نیست چیزی روهم بشوری

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
خوب شامپو خوب سراغ نداری جلد ندارن 😂

چرا یه شامپو هم هس از داروخونه بگیر. میزنی. باز یه هفته بعد دوباره باید بزنیش. اونم خوبه. ولی درکل باید رشکارو حداکنی از موهات وگرنه ریشه کن نمیشن ک نمیشن.تمام اعضای خانوادت موهاتون نگا کنید. حتی یه دونه رشکم بمونه باز روز از نو روزی از نو. 

دونه دونه باید جدا کنی 

اسفندو    با    یکم   بجوشون   تا  آب سیاه  بهشه     بعد   یه مقدار  سرکه    قاطیش  کن   زیادم نریز  چون   باعث میشه   کف  سرت بسوزه   بعدم  از صافی  ردش‌کن  بریز  تو  شیشه  نوشابه  چیزی    ردش کنی حتمانا  چون    اگه  دونش بمونه   سخته   پاک  کردنش   بین   موهات   قبل   بری   حموم     بزن   به موهات    قشنگ  آغشته بشه    با موهات     بعد برو  حموم  با  آب  داغ بشور   بعد  موهاتو  با شامپو    که  همیشه میزنی       بزن  بعدم  موهات خیس  شونه   کنه تا    اون    شپشا    رشک   که خفه شدن   از موهات    در بیان        یه    هفته      ادامه   بده   تا  کم کم   همشون  از موهات   در میان    مونده    به حجم موهات   و  شپش   تو سرت که  چقدر  باشه     اگه   امتحان کردی جواب داد  فقط   دعام  کن 😊😊

چرا یه شامپو هم هس از داروخونه بگیر. میزنی. باز یه هفته بعد دوباره باید بزنیش. اونم خوبه. ولی درکل ب ...

بالشت چیکار کنم جلد ندارن چطور بشورم ؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ایاف چیه؟فکر کنم پشم شیشس

اشباه شد الیاف میخاستم بنویستم بالش هارو خالی کن روشون بشور الیاف هارو بندازین دور و جدیدشونو بخرین درست کنین حتما از دوتا روکش واسه بالش ها استفاده کنین موهاتو هم یه رنگ قهوه ای تیره بده بزارن تا از بین برن