2777
2789
عنوان

بنظرتون جوش زدن بعد فیشال طبیعیه❓

262 بازدید | 10 پست

چهارشنبه هفته پیش رفتم فیشال جلسه اولم بود اون موقع ک میخواستم برم در حد دو سه تا جوش بیشتر نداشتم بیشتر برای درمان جای جوش و قرمزی پوستم رفتم الان ی چند روزی میشه خیلی دارم جوش میزنم همشونم زیرپوستی قرمز نمی‌دونم ادامه بدم جلسات فیشال رو یا ن چون چهارشنبه هفته جدید باز گفت بیام😕

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جرئتی دارین 💔💔میگن فیشیال سطح اولیه دفاعی پوست و از بین میبرن و پوست بسیار حساس و ضعیف میشه

من ب امید اینکه پوستم بهتر بشه رفتممم 

پوست من خودش همینجور بشدت نازک و حساسه بخاطر جای جوشام هم قرمزه کلا

من ب امید اینکه پوستم بهتر بشه رفتممم پوست من خودش همینجور بشدت نازک و حساسه بخاطر جای جوشام هم قرمز ...

من بودم ریسک نمی‌کردم 

سعی کن با چیزای طبیعی و سالم به پوستت رسیدگی کنید تا این چیزا

من ب امید اینکه پوستم بهتر بشه رفتممم پوست من خودش همینجور بشدت نازک و حساسه بخاطر جای جوشام هم قرمز ...

من بودم ریسک نمی‌کردم 

سعی کن با چیزای طبیعی و سالم به پوستت رسیدگی کنید تا این چیزا

من بودم ریسک نمی‌کردم سعی کن با چیزای طبیعی و سالم به پوستت رسیدگی کنید تا این چیزا

خیلی این روشا رو رفتم اصلا نتیجه نداد ۵سال ب بالا هم زیر نظر دکتر بودم آخرش هیچی ب هیچی 

منم میرفتم کلی جوش میزدم دیگ نرفتم ....سالن میری یا مراکز تخصصی پوست؟؟

من قبلی برم اینقدر جوش نداشتم اما الان خیلی جوش زدم ناامید شدم

سالنه ولی اونجا فقط فیشال تنها انجام میدن