2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست

روت نمیشه بری حموم ؟ اخه نوجوون بودم برا خودم پیش اومده که یادم رفت ، نخواستم حموم خیس بشه ، وقتی شب همه خواب بودن رفتم دستشویی یه گوشه با یه کاسه پلاستیکی غسل کردم ، سریع لباس پوشیدم اومدم بیرون 

خونه مادرشوهرمم باهاشون راحت نیستم نمیدونم چکار کنم

بهشون بگو احساس میکنم موهام چرب شده و عادت دارم یه روز درمیون برم حموم و تمیز باشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به نیت غسل رفتی و ترتیبش رو رعایت کردی ولی به زبان نیاورده باشی صحیحه یعنی اول سر رو شسته باشی ب ...

الان چکار کنم 🥲

لطفا یه راهکاری بم بدید . 

خونه مادرشوهرمم ، متاسفانه باهاشون راحت نیستم که مجدد برم حموم 

خدایا خودت هوامو داشته باش 
روت نمیشه بری حموم ؟ اخه نوجوون بودم برا خودم پیش اومده که یادم رفت ، نخواستم حموم خیس بشه ، وقتی شب ...

اره 

خونه مادرشوهرمم 

روم نمیشه مجدد برم حموم 

خدایا خودت هوامو داشته باش 
الان چکار کنم 🥲لطفا یه راهکاری بم بدید . خونه مادرشوهرمم ، متاسفانه باهاشون راحت نیستم که مجدد برم ...

میتونی تیمم کنی

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

خونه مادرشوهرمم ، عقدم روم نمیشه مجدد برم حموم

ببین گردنته ، وقتی آب هست تو نمیتونی کار دیگه ای کنی ، هر کار کنی درست نیست تمامی اعمالت تا یکشنبه درست نمیشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱