2789
عنوان

خرید با جاری😂💔

2028 بازدید | 75 پست

سلام دخترا چطورین

من تازه نامزدیم زیاد با جاریم شناخت نداشتم امروز یهو بهم زنگ زد گفت اماده شو بیام دنبالت بریم خرید برای عید بچه هم داره یه پسر داره 4 سالشه:)

بعد بچه اش نیورده بود امروز خلاصه رفتیم خرید باهام یه کت و شلوار دیدیم هی گفت بپوش بهت میاد میری سرکار بپوش خلاصه من پوشیدم اینم انقدر تعریف کرد که بهت میاد اینا منم برای جاری جان یه پیراهن انتخاب کردم اینم پوشید خیلی بهش می اومد خلاصه توی فروشگاه چشمم خورد به از این تیشرت لش ها دوتا گرفت هرچی گفتم بزار من حساب کنم نزاشت بزور حساب کرد خلاصه یکم دور دور کردیم رفته خونه دیگه یکم مهربونی هاش عجیب بود برام نبود؟؟😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خوبه کهایشالا تا اخر همینجوری باشع

انشاللهههه😍😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مهربون باش احترامشونو نگه دار اما زیاد صمیمی نشو. رسمی باش کلا بزار یه فاصله ای بینتون باشه همیشه

حتما عزیزم👌🥲

تعادل داشته باش خوبه ..هیچ وقت غیبت خانواده شوهرت نکن حتی اگه اون گفت ...

حتما عزیزم👌🤍

امیدوارم تا اخر خوب باشین.کلا تو اینجور رابطه ها یه حد و مرز باشه بعدا مشکلات کمتره

انشاللهههه😂🥲