سوره حجرات زیاد بخون و اینکه معجزه ی شب های قدر رو از دست نده حتما با خلوص نیت از خدا بخواه ، که ردخور نداره توی این شب ها چیزی بخوایی و آقا امام زمان امضا نکن
۵۳۰ مرتبه بدون فاصله انداختن و ما بینش حرف زدن ، صلوات حضرت زهرا (الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک ) خیلی مجربه و خواسته ها میده ❤️
نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ان شاءالله که دفاع پایان نامه ات عالی پیش بره و شغل خوبی نصیبت بشه عزیزم
خیلی خوشحالم کردی با دعات🥲
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔