2777
2789
عنوان

ازدواج

99 بازدید | 15 پست

میشه برا ازدواجم دعا کنید 

اینکه دعا و ختمی اگر سراغ دارید معرفی کنید 

واسطه ازدواج یا کانالی چیزی 

اینم بگم اهل دوستی و اینا نیستم 

ممنون میشم بی تفاوت از این تایپیک نگذرید

ازدواج جدیدا به خیلی چیزا بستگی داره

مثل قبل نیست پسرا بگن این دختر افتاب مهتاب ندیده اس یا پاکه به اینچیزا اهمیت نمیدن 

به خودت برس باید از خونه بزنی بیرون تا بقیه ببیننت 

و اینکه دیگه پسرا زیر بار ازدواج نمیرن شرایط اقتصادی وحشتناکه براشون 

برات دعا میکنم ، انشالله حاجت روا باشی 🥺❤️ 

سوره حجرات زیاد بخون و اینکه معجزه ی شب های قدر رو از دست نده حتما با خلوص نیت از خدا بخواه ، که ردخور نداره توی این شب ها چیزی بخوایی و آقا امام زمان امضا نکن 

۵۳۰ مرتبه بدون فاصله انداختن و ما بینش حرف زدن ، صلوات حضرت زهرا (‌الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک ) خیلی مجربه و خواسته ها میده ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعات میکنم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله که دفاع پایان نامه ات عالی پیش بره و شغل خوبی نصیبت بشه عزیزم

خیلی خوشحالم کردی با دعات🥲

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔