2777
2789

خودم خیلی بی زبونم. براتون از هوش مصنوعی میپرسم. هرچی دوست دارین بپرسین تو یک پست. بعد تاکید کنین جواب جدی و مودبانه میخواین یا بانمک و فان. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در جواب برو بابا چی بگیم

بسته به لحن طرف مقابل، می‌تونی جوابای مختلفی بدی:

اگه شوخی می‌کنه:

• "اومدم که نمیرم!"
  • "بابا خودتی!"
  • "برو بابا رو که خودت گفتی، حالا بگو بیا بابا!"

اگه جدی یا بی‌ادبانه گفت:

• "نرفتم که برگشتم!"
  • "آخه کجا برم بهتر از اینجا؟!"
  • "خب برو، من که همینجا هستم!"

اگه حس کردی طرف داره بی‌احترامی می‌کنه و قصد نداری ادامه بدی، بهترین کار اینه که سکوت کنی یا با یه لبخند از کنارش بگذری.

همیشه خانواده همسرم از ترکا بد میگن و خودشون شمالین بعدشم میگن تو که ترک نیستی درصورتی که تبریزم اوم ...

اگه می‌خوای مودبانه و قاطع جواب بدی که دیگه تکرار نکنن، می‌تونی یکی از این جملات رو بگی:

1. مستقیم و محترمانه:
  2. با شوخی ولی جدی:
    (اینطوری بهشون نشون می‌دی که هم شنیدی، هم ناراحت شدی، ولی بحث رو به دعوا نمی‌کشونی.)
  3. کنایه‌آمیز:
  4. بی‌تفاوت و مقتدر:
    (این جمله رو محکم بگو و دیگه بحث رو ادامه نده.)

بهتره آروم و با اعتماد به نفس برخورد کنی. اگه ببینن که این موضوع برات جدیه، احتمالاً دیگه تکرارش نمی‌کنن.

من قبلنا خیلی حاضر جواب بودم همه منو میشناختن 😂

یه بار یکی بود میگفت تو خودتو میخوای به فلانی بچسبونی منم گفتم خوبه مثل تو آویزون نیستم 🤣

یکی هم اینکه من یه فوبیایی دارم بعد یکی با خنده گفت مگه حفره ترس داره منم گفتم اره مثل حفره های مغز تو 😂

چه جملاتی نیست ک😂

1. مستقیم و محترمانه:
"من ترک هستم و به ریشه و فرهنگم افتخار می‌کنم. دوست ندارم جلوی من از قومیت خاصی بد گفته بشه. بیاید به فرهنگ همدیگه احترام بذاریم."

2. با شوخی ولی جدی:
"یعنی چی که من ترک نیستم؟! پس اون همه قورمه‌سبزی که خوردمم واقعی نبود؟!" (اینطوری بهشون نشون می‌دی که هم شنیدی، هم ناراحت شدی، ولی بحث رو به دعوا نمی‌کشونی.)

3. کنایه‌آمیز:
"چقدر عجیبه که شما این‌قدر از ترک‌ها بد می‌گید، ولی یه ترک رو عروس/داماد خودتون کردید!"

4. بی‌تفاوت و مقتدر:
"خب حالا که فهمیدید من ترک هستم، امیدوارم این آخرین باری باشه که این حرفارو می‌زنید." (این جمله رو محکم بگو و دیگه بحث رو ادامه نده.)

بهتره آروم و با اعتماد به نفس برخورد کنی. اگه ببینن که این موضوع برات جدیه، احتمالاً دیگه تکرارش نمی‌کنن.

2790
2778
2791
2779
2792