2777
2789

هفتم:  خرداد ریاضی تکوینی  ۱۴پایانی ۱۰

هشتم:خرداد تکوینی ۱۳ پایانی ۷.۲۵

معدل کل هفتم هشتم بالای۱۷.۵

علوم هفتم هشتم۲۰

نهم خرداد تمام درسارو ۲۰ بگیرم مخصوصا ریاضیو  تجربی ب میارم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تاثیر هفتم هشتم خیلی کمه نهم مهمه ولی خودت نابود میکنی سخت نمی گم ها نابود شب و روز می خونی تهش هیچی به نظرم یه رشته اسون تر انتخاب کن که پایه ات قوی باشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اره معدلت بالای ۱۴باشه میاری بعدشم احساسی تصمیم نگیر هرکی میاد‌تجربی دکتر نمیشه حجم درسا بالاس باید مث خر همش بخونی شیمی همش مسائله فکر نکن میبرنت آزمایشگا روزا خوش بگذرونی زیست هم همش باید بخونی فکر نکن روزا قلب و دل و روده رو برات تشریح میکنن از این خبرا نیست اگه فقط ب خاطر اسمش و دکتر بودن و اینا میای خوب فکراتو بکن خوب راجب پزشکی دندان دارو تحقیق بکن ببین چقد باید سخت تلاش کنی شبانه روز تجربی فقط اسمش‌قشنگه کلی هزینه و... من اگ برگردم بجای تجربی حرفه یادمیگرفتم الان مجبور نبودم پشت بمونم چون خیلی هزینه کردم دیگه حیفم میاد بیخیالش شم ب نظرم خوب فکراتو بکن هیجانی تصمیم نگیر 

عزیزم ببین اینو داره یه ادمیزمیگه که معدل کلش ۱۹.۹۳ بوده 

تجربی فشار روانی سخت و درسای با حجم بالایی داره  نمیخوام نا امیدت کنم ولی علاقه داری باید خیلییی تلاش کنی 

من با این معدلو کلی درس خوندن بازم رشته دلخوام نتونستم برم

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

میتونی توی متوسطه دوم هم همه رو با نمره عالی پاس کنی؟

ببین همیشه مثل متوسطه اول نیست که همه نمره ها بیست باشه.

اگه واقعاً میبینی که به رشته تجربی علاقه داری برو عزیزم ان شاءالله توش پیشرفت هم کنی،ولی اگه علاقه ای نداری نرو.

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

میتونی توی متوسطه دوم هم همه رو با نمره عالی پاس کنی؟ببین همیشه مثل متوسطه اول نیست که همه نمره ها ب ...

چرا همه حالا گیر دادن به بعدش یه لحظه ازینکه تجربیو انتخاب کردم پشیمون شدم🥲😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

میتونی توی متوسطه دوم هم همه رو با نمره عالی پاس کنی؟ببین همیشه مثل متوسطه اول نیست که همه نمره ها ب ...

من خودم معدل کلم ۱۹/۵۰ بود متوسطه اول ،وقتی رفتم متوسطه دوم خیلی اذیت شدم افت شدید تحصیلی داشتم.

الان هنوز تازه تونستم خودم رو با شرایط وفق بدم و بفهمم که باید چیکار کنم ولی خب الان دیگه دوازدهمم و کنکور می‌خوام بدم.

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

و اینکه اگ فکر میکنی چون علومت خوبه میتونی تجربی موفقدشی توش باید بگم سخت در اشتباهی اصلا علوم یک هزارمممم  دروس تجربیم نیست 

دروس تجربی خیلی سنگینه

من نمرات هفتم هشتم نهمم همشون۲۰بود 

اومدیم تجربی دیدیم ن اینجا چ خبره

البته مدرسه دولتی بازم نمراتتون بالا چون امتحان اسون میگیرن اما موقع کنکور و نهاییا میفهمین😂🙏🏻اگ میخوای کل عمرت درس بخونی و شبانه روز۱۲ساعت تلاش کنی بیا تجربی 

چرا همه حالا گیر دادن به بعدش یه لحظه ازینکه تجربیو انتخاب کردم پشیمون شدم🥲😂

ما پشیمونیم ما ی کلاس ۱۵نفره بودیم هممون فقط روزا میخندیدیم ک چی فکر میکردیم ولی این چ رشته ایه باید پاره کنی خودتو تا ب جایی برسی باید هزینه کنی برا کلاس برا کتاب برا ازمون