2777
2789

از اولین کتابهایی بود که خوندم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من خیلی تعریفش شنیدم میشه خلاصش بگی؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دقیقا منم

جراح دیوانه رو هم بخون

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من خیلی تعریفش شنیدم میشه خلاصش بگی؟

داستان پزشک فرعونه که زندگی بالا پایینی داشت خیلی که به هرکشوری که سفر میکرد یه داستان جدا داشت خیلی طولانی و مفصله بلد نیستم خلاصه بگم 

موضوعش چیه

سرچ کن نوشته داستان زندگی به جراح خیلی معروف که کم کم الزایمر میگیره

تا من اومدم بخرمش انقد گرون شد که دیگه مگه معجزه شه این و دیوان شمس رو بخرم

میدونم کتاب یه چیزدیگس

اما میتونی فایل صوتیش گوش بدی

توی تلگرام سرج کن

کتاب صوتی سینوهه خیلی قشنگه

مهربونا میشه لطفا برای دوتا حاجتی که دارم،برام صلوات بفرستید؟🥹💚

میدونم کتاب یه چیزدیگساما میتونی فایل صوتیش گوش بدیتوی تلگرام سرج کنکتاب صوتی سینوهه خیلی قشنگه

من فقط کتاب کاغذی میتونم بخونم و تمرکز دارن رو متن

صوتی نمیتونم گوش بدم تمرکز ندارم هواسم پرت میشه هیچی متوجه نمیشم 

احتمالا دو سه ماه دیگه میخرمش

البته اول باید یه کتابخونه بخرم چون استند کتابام دیگه پر شده جا ندارم 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

2827
2791
2779
2792