2821
2789
عنوان

خونمو میگرده

320 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم خونمو میگرده تو یه ساختمون هستیم اگه قفل درم عوض کنم از کلید شوهرم یجوری میزنه یا میره کلید ساز میاره چون اعتقاد  داره خونه پسرشه باید کلید خونش داشته باشه هر دفعه میرم بیرون تعداد وسایل یخچال میگیرم میبینم کم شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خدا

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

رآه حل بگید توروخدا

به همسرت بگو 

یا به خودش بگو شاید من یه چیز خصوصی داشته باشم

خوبه منم بیام خوته تورو بگردم 

اگه دست از این کار برداشت که خب برنداشت توم برو خونه شو زیر رو کن جلو چش خودش

بهش بفهمون که کار خوبی نیست

و حالا اگه بازم دست بر نداشت 

به یکی از اقوامتون بگو که بهش بگه

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

بهش بگی میریزه بهم مگ گردن میگیره ب بچه هاش میگه بمن تهمت میزنن تهش ما میشیم بدهکار

همسرت نباید کلید بهش بده و باید بهش بگه که نباید کلید خونه شمارو داشته باشه .چقدر عجیبن بعضی ادما

یبار ک از خونه میری بیرون، یه نوشته بنویس بزن رو در یخچال یا کابینت و بگو انشالله هرکس بدون اجازه از وسایل و مواد غذایی این خونه برداشت درد و مرض بشه واسش و دزد رو خدا رسوا میکنه. خودش برگاش میریزه ماستشو کیسه میکنه😂

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
همسرت نباید کلید بهش بده و باید بهش بگه که نباید کلید خونه شمارو داشته باشه .چقدر عجیبن بعضی ادما

نمیشناسی ک این زنو مشکل روانی داره هیچکس نمیتونه باهاش بحث کنه چون کم داره نفهمه