2777
2789
عنوان

نمیخوام هیچ وقت ازدواج کنم🥺🥺🥺

2019 بازدید | 117 پست

تصمیم گرفتم هیچوقت ازدواج نکنم، 

ولی فقط یه چیز خیلی اذیتم میکنه

اونم نظر مردم و جامعه نسبت به منه

که با عقل ناقصشون فکر میکنن حتما دختره ایرادی داشته و کسی نخواستتش🤮🤮

چکار کنم نظر و نگاه مردم خیلی اذیتم میکنه

واقعا هیچ علاقه و حسی ندارم به مردا و ازدواج به دلایل زیادی ، و بدون ازدواج حالم بهتره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

خب پای تصمیمت وایستا و حرف مردم برات مهم نباشه چون کاری نمیتونی با حرفهاشون بکنی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خاله ی من ازدواج نکرد هيچ کسم نظر یا دیدگاه خاصی راجبش نداره

خودت حساس شدی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ازدواجم کنی اون عقل ناقص ها کلیییییی حرف دازن دربارت بزنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان دیگه نظر مردم کیلو چند 

بخاطر دل خودت زندگی کن 

بعدشم انقددمرد زدگی طبیعی نیست حتما یه مشاور برو 

ازدواج خوب از تنهایی خیلی بهتره با اینکه تاپیکت توصیف من بود انگار دیگه ناامید شدم از اتفاق های خوب