2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله دارم چون ب سرم اومد 

دعانویس ب کسی میگن کارش قرانیه و رحمانی 

ب کسایی طلسم شیطانی میدن میگن جادوگر 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

فقط ب‌خدا توکل کن

من صادقانه‌کلی‌پولم رفت هیچیم نشد تازه انقدم منفی وارد زندگیم شد فقط قرآن بخون و توکل کن ب خدا و ائمه و حرز امام جواد تهیه کن من خیلی گولم زد شیطون خدالعنتش کنه

باطل کردین؟

اولش بلد نبودم فرق اینک طلسم شیطانی و رحمانی نمیدونستم دادم یکی باطل کنه کلیم پول ازم گرفت ولی کار نکرد حالمم بدتر شد 

دیگ دادم ی نفر کارش قرانیه باطل کنه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

اولش بلد نبودم فرق اینک طلسم شیطانی و رحمانی نمیدونستم دادم یکی باطل کنه کلیم پول ازم گرفت ولی کار ن ...

باطل کرد؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اولش بلد نبودم فرق اینک طلسم شیطانی و رحمانی نمیدونستم دادم یکی باطل کنه کلیم پول ازم گرفت ولی کار ن ...

منم دقیقا الان یک ماه دادم یکی برام باطل کرد زمانی که بدستم رسید 5 دقیقه نشده حالم بد شده جوری که نمیتونستم توخونم بمونم بعدش سردردهایی شدیدی گرفتم نمیدونم چرا اینجوری شدم