2821
2789
عنوان

همسر معتاد

335 بازدید | 34 پست

شوهرم تریاک میکشه هیچوقت خونه نیس میره یک شب میاد خانوادش دوتا کوچه فاصله دارن سالی یکبار نمیبینمشون چند بار بهشون گفتم بدشون اومده هیچکاریم نکردن دوبار باردار شدم ولی بخاطره اسپرم خیلی ضعیف پوچ شد چند بار بردمش مشاوره پدرمو برادرم اومدن باهاش حرف زدن عمم اومد باهاش حرف زد کلی بهش محبت کردم ولی درست نشد الان چیکار کنم بنظرتون مادرمم فوت شده

خدات شکر کن بچه نداری..الان طلاقت بگیر 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

میخوای بچه بیاری  چی بشه یه بابای معتاد داشته باشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ماشین داشتم از مجردی اوردم خونه شوهر انداختم زیر پاش خودش هیچی نداشت الان میگه ماشینو بزن ب اسمم مهریتم بیخش تا طلاقت بدم خسته شدم بنظرتون اینکارو بکنم

اصلاا بچه دار نشیا

بخدا حکمت خدا بوده که بچه دار نشدی

طلاق بگیر

میخوای تا اخر عمرت با بدبختی زندگی کنی 4 تا بچه قد و نیم قد و بززگ کنی؟ 

الان چی واست مونده جز خونه؟ 

حقتو بگیر و زندگی مستقلتو شروع کن

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

الان میخوای بچه بیاری ؟ 

عزیزم نکن این کارو گناه داره اون بچه 

تا همسرتون خودش نخواد تغییر نمیکنه

افراد مذهبی و عرزشی به هیچ عنوان توی هیچ تاپیکی از من شرکت نکنن هرگز! ،

من ماشین داشتم از مجردی اوردم خونه شوهر انداختم زیر پاش خودش هیچی نداشت الان میگه ماشینو بزن ب اسمم ...

نه خیر 

همینطوری طلاق بگیر

یعنی بفهمن شوهرت معتاده 

دادگاه ب نفعت رای نمیده؟ تحقیق کن چی میگن

چقدر پرروعه

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

من ماشین داشتم از مجردی اوردم خونه شوهر انداختم زیر پاش خودش هیچی نداشت الان میگه ماشینو بزن ب اسمم ...

بسه دیگه مگه دیونه ای یا کم داری ادمو عصبی میکنید با حرفاتون برای چی باید اینکارو کنی ماشین بردار ببر برو خونه پدرت مهریه ام بگیر برو خونه اجاره کن اگه هم خیلی مخوای لطف کنی نصفش ببخش 

بچه هم خواهشاً نیار 

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

مگه کند ذهنی ؟ 

برو شکایت کن 

مهرتو بذار اجرا 

بگو که معتاده 

افراد مذهبی و عرزشی به هیچ عنوان توی هیچ تاپیکی از من شرکت نکنن هرگز! ،