2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشب تو تاپیک بانو میگم بپرس بگو بچه شکوه دختر شد یا پسر بهت میگن

من دیگه زیاد اونجا نمیام میام دلم میگیره چون همه مون تقریبا با هم اقدام کردیم😢😢😢

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند
من دیگه زیاد اونجا نمیام میام دلم میگیره چون همه مون تقریبا با هم اقدام کردیم😢😢😢

نگران نباش خدا همه درارو رو ب رو بنده اش نمیبنده حتما مصلحتی بوده ایشالله ک سالم باشه نشد هم دوباره اقدام میکنی خدا بزرگه ناامید نشو

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
نگران نباش خدا همه درارو رو ب رو بنده اش نمیبنده حتما مصلحتی بوده ایشالله ک سالم باشه نشد هم دوباره ...

این سومین بار که به پسر اقدام کردم اینجوری شده لابد خدا نمیخاد به من پسر بده دیگه این نشد دیگه نمیخام 

این سومین بار که به پسر اقدام کردم اینجوری شده لابد خدا نمیخاد به من پسر بده دیگه این نشد دیگه نمیخا ...

نگو لابد شوهرت اسپرمش مشکل داره ازمایش اسپرم رفته

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
فکر نکنم منم تقربا با شما هستم برای تو همه چی داره برای من هیچی نداره یه قلب ساده رو نداره

عزيزم ان شاءالله كه سالمه و با هوش چون از نظر دكتر روازاده دير تشكيل شدن قلب بچه نشانه هوش بچه هست اگه امكانش هست نظرات دكتر روازاده را تو اينترنت در اين مورد سرچ كن پسر منم تا هفته هفت قلب نداشت دو هفته صبر كردم بعد قلبو ديدن خدا را شكر سالم و خيلى هم باهوشه الان سه سالشه

عزيزم ان شاءالله كه سالمه و با هوش چون از نظر دكتر روازاده دير تشكيل شدن قلب بچه نشانه هوش بچه ...

هفته هفت اره اما تا نه ندیدن خیلی دیگه اونم واژینال

هفته هفت اره اما تا نه ندیدن خیلی دیگه اونم واژینال

باشه عزيزم اگه خداى نكرده پوچ باشه خودش دفع ميشه به هيچ وجه تا قبل از هفته دوازده اقدام به كورتاژ نكن نظر منم نيست همون نظر دكتر روازاده هست اگه بتونم پست صوتيش را پيدا كنم ميفرستم

باشه عزيزم اگه خداى نكرده پوچ باشه خودش دفع ميشه به هيچ وجه تا قبل از هفته دوازده اقدام به كورتاژ نك ...

اره نرفتم منتظرم خودش دفع شه رفتم سایتش خوندم امید وار شدم