خواهرشوهرتون۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 3023 عنوان بچه ها حرزامام جواد 56 بازدید | 5 پست واقعا تعثیر داره؟ قیمتش چقدره ؟ میخوام بگیرم اینقدر تعریف کردن ازش که میخوام بگیرم پرس و جو کردم از یه جا اصلشو پبدا کردم میگه کامل ۱تومن ایا می ارزه؟ وکیلم...❤️ 1403/12/10 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26403 من داشتم گم شد اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26403 خوب بود این چیزا حالت تلقین هم داره اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
mr_monalisa عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 286 سلام و ارادت 🙂وقت تون بخیر 🌱🔰 دو مدل حرز معتبر مأوی 🔰1️⃣ حرز به اسم (سفارشی): ۸۹۰ تومن این حرز بصورت سفارشی و به اسم شما کتابت میشه و اسم شما بصورت عربی و ابجدی (در قسمت ابجدی دعا) کتابت میشه ✍🏻2️⃣ حرز عمومی : ۷۹۰ تومناین حرز بصورت عمومی کتابت شدهو اسم شما در حرز کتابت نمیشه.📿 هزینه نماز حرز : ۱۷۰ تومن(بهتره که نماز رو خودتون بخونید ولی اگه براتون سخته ما براتون انجام میدیم)📖 هدیه قرآن کامل کوچک : ۹۰ تومان🪨 سنگ حدید هفت جلاله : ۱۱۰ تومن💪🏻 بازوبند یا گردنبند اضافه (چرم طبیعی) : ۶۵ تومن📨 هزینه بسته بندی و ارسال : ۶۹ تومن📦 حرز معتبر مأوی شامل :۱. متن دعا با آداب و شرایط کامل روی پوست آهو پرورشگاهی۲. قاب نقره درجه یک 👌🏻۳. چرم طبیعی درجه یک ( بازوبند یا گردنبند) 💼۴. بروشور آموزشی مأوی (آموزش نماز و جدول قمر در عقرب و ...)۵. هدیه مأویشرایط ارسال و سایر توضیحات 👇🏻
mr_monalisa عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 286 سلام و ارادت 🙂وقت تون بخیر 🌱🔰 دو مدل حرز معتبر مأوی 🔰1️⃣ حرز به اسم (سفارشی): ۸۹۰ تومن این حرز ب ... توضیحات یکی از پیج ها