2777
2789

منم نمی‌دونم 

ولی همیشه اول اسکراپ میزنم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اسکراب که پوستای اضافه بره و موهای زیر پوستی رو بیاد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اول اسکراب ک پوست مرده ها برن و بعد شیو جوش نزنی

بعد شیو نباید اسکراب کرد پوست حساس تره زخم و... میشه، بعد شیو باید کرم بدن و آبرسان اینا زد 

موقع شیو هم روی پوست صابون خامه ای بزنید یا ی چیزی ک پوست رو نرم و روون کنه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بعد اول اسکراب میزنی حالا خوبه نتیجه ای میگیری؟

من کیسه و سعید آب میزنم خیلییی عالیه 

من قبلا ک موهامو با ژیلت شیوه میکردم پاهام ضمخت بود دست می‌کشیدم ب پام صاف نبود سیخ سیخی بود با اینکه شیوه کرده بودم 

ولی الان نه سفید آب میزنم بعد ژیلت میکشم خیلی پام صاف شده 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من بعد از حموم هم یا روغن رازیانه یا گلیسرین میزنم برای آبرسانی دام ک خشک نشه