2777
2789
عنوان

نشون دادن فیلم س ک س ب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25980 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که باید به همسرت بگی تا با این آشغال قطع رابطه کنیدیعنی چی هرچی میشه از شوهراتون قایم می‌کنیدمد ...

اسی با سکوتش داره ب بچشم یاد میده ناخودا ک تو هم در برابر این چیزا سکوت کن

بعضیا فقط بلدن با عرض معذرت تولید مثل کنن دیگ بحث تربیت و دفاع ک میرسه لالن

من بچه بودم میرفتم مغازه .مرده از پست می‌چسبید بهم بوسم میکرد بهم دست میزد .خدا لعنتش کنه الان مرده الهی تو گور انقد عذاب بکشه همه قبرش بشه آتیش کثافت.از همون موقع استرس هام شروع شد شدم ی بچه منزوی خجالتی 

دیگه نرفتم مغازش بعد مادر بی فکرم ب زور منو می‌فرستاد خرید هی میگفتم نمیرم دعوام میکرد ک باید بری

اون ادم بچه هاتو تنها گیر بیاره بهشون تجاوز هم میکنه. حتما به پدرشون بگو

اسیی اینو بخونن 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

من بچه بودم میرفتم مغازه .مرده از پست می‌چسبید بهم بوسم میکرد بهم دست میزد .خدا لعنتش کنه الان مرده ...

الهی😭منم ازین اتفاقا خونه همسایمون افتاد برام

مامانم میگف مثلا برو سیب زمینی قرضی بگیر😭

اول کاملا آرامش خودتونو حفظ کنید و اخلاقتونو عوض نکنید، همون‌جوری مث قبل با بچه‌هاتون مهربون باشید.

رفت و آمد با این شخص رو محدود کنید و اگه یه وقتم به اجبار جایی بودین که اونم حضور داره با آرامش بچه‌ها رو ازش دور کنید (مثلا بچه‌ها رو با یه چیز دیگه سرگرم کنید)

بچه‌ها رو به هیچ وجه دعوا نکنید چون اون‌ها مقصر نیستن! اگه یه وقت راجع بهش ازتون سوال کردن ، تند نشید ، بد برخورد نکنید و سعی کنید با توجه به سن و سال هرکدومشون جوابشونو بدین و بهشون این اطمینان رو بدین که اون‌ها مقصر نیستن ، اما خوب نیست آدم هرچیزی که بهش نشون میدنو ببینه ، یا هرکاری که ازش میخوان انجام بده!

طوری برخورد کنید که بچه‌ها بدونن شما بهترین دوستشون هستین اگه اونارو بترسونید یا جواب منطقی بهشون ندین ازتون فاصله می‌گیرن و سوالاشونو از کسای دیگه می‌پرسن که این بهشون آسیب میزنه!

بحثشو پیش همه باز نکنید چون عواقبش بدتره.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.