2777
2789
عنوان

نشون دادن فیلم س ک س ب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25980 بازدید | 80 پست

ببخشید ولی خااااک تو سرش مرتیکه اشغااال ببین مادر پدر هم به بچه اش حساس باشه یه همچین عقده ای پیدا میشه روان بچه ها رو خراب کنه مرتیکه خرررر ...به همسرتون بگین...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چجوری بگم😭خون ب پا میشه

خیای آروم تو ی موقعیت خوب بشین با شوهرت حرف بزن 

حداقل از این به بعد دیگه حواستون باشه حتی شوهرت 

ی جوری صحبت کنید نا حداقل بتونید از خاطر بچه ها پاکش کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

چقدر بی شعور بوده واقعا

با مشاور صحبت کن

و ببرشون حتما مشاوره

ولی قبلش یه سری سوالا بپرس ببین چی فهمیده

متوجه لذت شده یانه 

مثلا بپرس وا مگه آدم لباسشو در میاره؟

سکوت کن ببین چی میگه

یا مثلاً بگو خوب اشتباهی آدم مگه در بیاره لباسشو چی میشه

یا اینکه برای چی آدم باید این کارو کنه

وایسا ببین چیزی درک کرده؟

مثلا زیادم گیر نده که حساس شده

این روزا هم مدااام ببرشون بیرون و اینور اونور تا از ذهنشون کم رنگ شده

یه هفته حسابی خوش بگذرونیم تا یادشون بره کم کم 

من یادمه تو همین سنی یکی از دوستام میومد خونمون و واقعا از لحاظ روحی و جنسی اذیتم میکرد

اما باورت میشه کلا از یادم رفت و نمی‌فهمیدم چیه با اینکه همه چیز رو نشونمون میداد

متاسفم که این قدر داری اذیت میشی

تو مادر خوبی هستی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
سخت نگیر اشتباه کردی سوال پرسیدی من خودم همین سن و سال ها بودم که دختر دایم اونم همسن من بود دیده بو ...

😰منم وقتی ۱۱ سالم بود فهمیدم 

تا بزرگسالی برا همون موضوع روانم ب هم ریخته بود

اولا که باید به همسرت بگی تا با این آشغال قطع رابطه کنید

یعنی چی هرچی میشه از شوهراتون قایم می‌کنید

مدرک چی آخه 

طرف این بار فیلم نشون داده سری بعد یه کار بدتر می‌کنه خدایی نکرده

مسئول بچه هامون ماییم اونا هنوز خیلی کوچیک هستن بایدازشون مراقبت کنیم وآموزش بدیم که همونجا داد می‌زده نمی‌خوام ببینم میرم به بابا مامانم میگم یعنی سکوت نکنه

شما با نگفتن به پدرش داری سکوت رو یادشون میدی

اون ادم بچه هاتو تنها گیر بیاره بهشون تجاوز هم میکنه. حتما به پدرشون بگو

تورو خدا مواظب باش دلیلش چی بوده که نشون داده شاید قصد سو استفاده داشته باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا